eramus Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Witam Panowie jakie motovlogi obserwujecie lub może sami prowadzicie? 1 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanel Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 W czasie przed zapisaniem się na moto kurs, oglądałem filmy z kanały Faza Rahzz dotyczące technik jazdy. 0 Cytuj SZYBKIPLIK.PL - polecam do bezpiecznego przesyłania plików przez internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Kiedyś śledziłem kilka polskich kanałów, teraz tylko sporadycznie obejrzę jakiś odcinek, lub nawet fragment, jeśli youtube mi podrzuci w proponowanych. Filmy są coraz lepiej poskładane, dźwięk coraz lepszy, FullHD i 60fps. Szkoda tylko, że wraz z poprawą strony technicznej, merytorycznie te filmy to śmietnik. Z motocyklistów zrobili się celebrytami, strażnikami teksasu albo wyroczniami. Ciężko ogląda się nagminne łamanie przepisów połączone w jednym filmie z pouczaniem kierowców "puszek". No i na koniec: żebranie o lajki i subskrypcje - litości... 1 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) Bardzo krzywdząca opinia z tymi celebrytami ale fakt niektórzy obrosli w piórka. Ogólnie na forach jest hejt Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Bardzo krzywdząca opinia z tymi celebrytami ale fakt niektórzy obrosli w piórka. Ogólnie na forach jest hejt. Ale fajny temat będę śledził. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Marca 2017 przez B3DNAR (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Wiem, że na forum mamy BednarMoto i Luczyn, jeszcze ktoś z forum udziela się w takiej formie ? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Bardzo krzywdząca opinia z tymi celebrytami ale fakt niektórzy obrosli w piórka. dlaczego krzywdząca? Dopóki wszystko było naturalne i bez zbędnego gwiazdorzenia oglądałem kilka kanałów. Część z nich bardzo się popsuła. Ale to tylko moje zdanie, bo sądząc po wyświetleniach niektórych filmów, to ludziom jednak to się podoba. A całkiem fajne kanały mają po kilkaset wyświetleń - zapewne rzecz gustu jeszcze ktoś z forum udziela się w takiej formie Forum podpowiada jako polecany temat: Trevor Motovlog, jest jeszcze ElvisRider. 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 To fakt. Niestety wyświetlenia robił ten kto robił to pierwszy. No luczyn jest wyjątkiem od reguły. Żeby coś fajnego znaleźć trzeba głębiej poszukać. Jeszcze jest PitWay Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Polecam Luczyna 😊 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Ogladam bardzo duzo tego i musze przyznac ze luczyn robi bardzo fajne filmy. Dobre tez sa nagrania Mario82 ale po narodzeniu dziecka nic nie robi narazie. Oczywiscie motobanda ale to z przymrozeniem oka. Jest tez pit stop, jak dla mnie taki sobie. Adam motovlog, coda motovlog, wizard, unique, fabiqmoto. O i jeszcze z naszego forum pitway i bednar:) jeszcze myslalem ze bedzie dobry motovlog dzikuski ale od dluzszego czasu sie tam nic nie dzieje. Jezeli chodzi o gadanie o glupotach to najlepszy jest Luczyn mozna sie usmiac do łez. Mario82 jak dla mnie najlepszy film o alpach jaki na polskim jutubie widzialem. Coda testuje duzo motorkow,troche o torze, motobanda tez motorki i ciuchy troche gadanie o pierdolach. Z kolei na vlogach pitwaya mozna siebie samego zobaczyc, taki przeglad imprez forumowych. Bednar no coz jak dla mnie nic specjalnego. W ogole to malo jest motovlogerek takze jak jakas dziewucha sie zastanawia nad taka dzialalnoscia to zachecam. Edytowane 17 Marca 2017 przez Królu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Każdy znajdzie coś dla siebie. Ja mam frajdę i póki nie zginie to to robię a frajda jak dla mnie wielka. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi