Kovalchuck Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) Dobra Panowie w teorii to ja też jestem mocny czekam na jakieś linki ciekawych propozycji według Was i to najlepiej do 150km od Łodzi Łukasz tylko na miłość boską poza Pandami Edytowane 10 Marca 2017 przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 http://allegro.pl/show_item.php?item=6732005943#thumb/1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 civic gnije szybciej niż jestem w stanie napisac ten tekst, z zewnątrz blacharka zawsze jest niby ok ale zawieszenie, ściana grodziowa itd to jest masakra, przerabiałem to jak szukałem auta 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Kiedyś miałem integre z 88 i progi,nadkola faktycznie jadło ale cała reszta malina nic z blachą się nie działo.Silnik chodził długo i żwawo. Nie wiem czemu ale mam sentyment do hond. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Nie kłam ziomka Kolega miał ten motor w golfie i wcale to źle nie jeździło;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Ja to mam inną definicję jechania chyba Fakt taki, że 1.6 tańsze. Rozrząd czy inne idą groszowo. 1.8 czy 1.8t to 20v. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi