karol_1234 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Cześć, posiadam miejsce parkingowe do podziału na sezon motocyklowy. Chęnie udostępnie miejsce obok mojego motocykla. Miejsce jest na parkingu widocznym na mapie https://www.google.pl/maps/@51.7946968,19.4048935,179m/data=!3m1!1e3. Motocykl można będzie parkować od kwietnia. Zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jigsaw Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Hejka. Jestem kolejnym zainteresowanym wspólnym wynajmem wiaty na motocykl. Najlepiej na parkingu na Traktorowej w okolicach Shella. Proszę osoby zainteresowane o kontakt. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Szukam parkingu na moto na Teofilowie może ktoś posada garaż lub do wynajmuje i chce się podzielić kosztami, ewentualnie w grę wchodzi wspólna wiata okolice Rojna Traktorowa Łanowa??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudzik Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Cześć, temat dawno nieaktualizowany widzę, ale podbiję. Powoli poszukuję garażu na zimę dla swojej Żaby, również w pobliżu ulic Wici/ Kaczeńcowa. Najchętniej z kimś na spółę. Pozdrawiam serdecznie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MADams Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Witam Widzę ze była mowa o garażu na Judyma. Poszukuje miejsca na moto właśnie w tej okolicy. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek28 Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Podbijam! Szukam miejsca na parkowanie moto. Teofilów- Rojna/traktorowa i okolice.:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobi92 Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 zgadajcie się w kilka osób i polecam wam garaże na kwiatowej. Cena co prawda 200 ale miejsca spokojnie na kilka moto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek28 Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 37 minut temu, kobi92 napisał: zgadajcie się w kilka osób i polecam wam garaże na kwiatowej. Cena co prawda 200 ale miejsca spokojnie na kilka moto. Kobi , a masz może jakiś namiar do właściciela? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek28 Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Słuchajcie Panowie..Znalazłem Parking pod wiatą na traktorowej . Szukam jednej osoby do współdzielenia.. Ktoś chętny?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobi92 Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 8 godzin temu, maniek28 napisał: Słuchajcie Panowie..Znalazłem Parking pod wiatą na traktorowej . Szukam jednej osoby do współdzielenia.. Ktoś chętny?? Spytaj tylko czy na 1 miejscu mogą być 2 moto. Mi jakiś czas temu odmówili. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobi92 Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 11 godzin temu, maniek28 napisał: Kobi , a masz może jakiś namiar do właściciela? 602764102 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek28 Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 2 minuty temu, kobi92 napisał: Spytaj tylko czy na 1 miejscu mogą być 2 moto. Mi jakiś czas temu odmówili. Mogą być dwa motocykle !;> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedek Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 (edytowane) Panowie trzymam w blaszaku na kwiatowej, na początku ulicy są 2 parkingi, jeden wykostkowany drugi blotko i syf nieodśnieżany. koszty to 120 zł na tym z błotem i koło 200 na tym ogarniętym. powiem wam tak: żadnego blaszaka!!!, to tak jakby trzymać pod chmurką, zima temp jak na zewnątrz i pada w środku bo się para skrapla wiec trzeba skuter trzymać i tak w pokrowcu , sople normalne się robią a latem jak w piekarniku. dlatego negocjuje teraz garaż na klaretynskiej. jeśli ktoś z was załatwi garaż murowany w okolicach klaretynska, traktorowa, judyma i będzie szukał wspolstacza to ja chętnie się dołączę. Edytowane 22 Lutego 2019 przez bedek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobi92 Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Bedek, ja właśnie mówiłem o tym ogarniętym. Cena 200 zł zgadza sie. Nie rozumiem tylko co Ci tam pada i się skrapla? No chyba, że chodzisz coś tam robić zimą przy ujemnych temp. i ogrzewasz wtedy... ok może coś się wykroplic. Zgadzam się też z tym, że temp tam jest prawie taka jak na zewnątrz ale to nadal pomieszczenie zamknięte. Ochraniasz przed warunkami atmosferycznymi takimi jak deszcz śnieg wiatr itp. Latem problemu nie widzę bo otwieram wrota i Mam temp max taką jak na zewnątrz. No może + 5 stopni w czasie dużego upału. Fakt najlepszy był by murowany ale na teo ciężko coś sensownego znaleźć(oprócz tych na judyma. Ale tam 2 lata czekam na to aż się zwolni 😉) i niestety ale temp. zima będziesz miał taką samą, chyba że to będzie garaż ogrzewany, albo chociaż przy budynku gdzie jest ogrzewanie. Co do trzymania moto w pokrowcu.. mój też tak stoi, nie przeszkadza mi to. Przynajmniej się nie kurzy 😉 Podsumowując nie namawiam nikogo na te garaże, ale nadal uważam to za najlepsze rozwiązanie w łodzi dla motocyklistów którzy mieszkają w blokach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedek Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 chciałbym jeszcze dodać , że ktoś pisał o boksach w blokach. z tego co czytałem na fejsie to ktoś pisał, że administracja nie daje nowych pozwoleń na trzymanie tam motocykli , chyba o bezpieczeństwo chodzi czy coś. ps. Kobi92 jasne ze lepszy garaż niż trzymać pod chmurka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Dnia 20.02.2019 o 22:38, maniek28 napisał: Mogą być dwa motocykle !;> Panowie, tylko zwracam się z uprzejmą prośbą o racjonalne zachowanie na tym parkingu (Grabieniec/Wiaty). Motonici mają tam kilku zagorzałych przeciwników, a tamci tylko czekają na pretekst, żeby zabronić nam parkować tam moto. To świetna miejscówa, świetnie strzeżona i póki co - ochrona jest nam przychylna. Żadnego pałowania, kręcenia do odciny czy palenia kapcia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathan_Prescott Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Szukam kogoś, kto wynajmuje stanowisko na parkingu przy ulicy Grabieniec i byłby chętny przyjąć "współlokatora", ewentualnie kogoś chętnego, żeby wynająć takie miejsce w dwie osoby. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 @Nathan_Prescott, może to jeszcze aktualne: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi