kamil91 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Cześć,Poszukuję miejsca gdzie by parkować moto w okolicach kaczeńcowej, pytałem na parkingu przy lidlu to ceny trochę opór bo 160zeta za miech. Narazie stawiam na parkingu pod chmurką ale trochę szkoda moto i nie chce się zakładać pokrowców ciągle 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 tak zawsze "Z buciorami" wchodzisz wszędzie jak do siebie? polecam zacząć od powitalni, i napisać przynajmniej kilka słów kim jesteś, dlaczego itd. a może potem ktoś Tobie pomoże. 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) ale fakt, też szukam czegoś na teofilowie jeśli ktokolwiek zna miejsce proszę o info gdzie (o szczegóły dowiem się sam), więc nie musi być garaz już do wynajmu. Chocby jakiś blaszany garaż w podziale na 3 moto cos w okolicach Aleksandrowska / Traktorowa / ewentualnie okolice manu Edytowane 8 Marca 2017 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 polecam zacząć od powitaln Jaqu, człowiek zaczął najpierw od uderzenia na priv prosto do mnie, potem ten post. Fotki nie ma, moto nie ma. cholera wie kto to... Ludzie wchodzą na forum i myślę, że to takie google albo urząd do anonimowego załatwiania ich potrzeb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankers Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Na olx masz garaz na rojna traktorowa do wynajęcia dla mnie za daleko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil91 Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Okej Panowie, przepraszam że źle zacząłem, ale nie czuje się jeszcze motocyklistą, ale zaraz się poprawię i napisze coś o mnie ps.Ogólnie wiele forum tak funkcjonuje, wchodzisz 'z buciorami' i pytasz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Podejdź do ochrony na parkingu Grabieniec/Kaczeńcowa/Aleksandrowska, za "przychodnią zdrowia". Zapytaj - w tym roku są jakieś problemy ze stawianiem moto. Pod chmurką to jest też parking Rojna/Kaczeńcowa, a skoro masz 125ccm, to może uda się tym wjechać do boksów w 4-ro piętrowych blokach. O boksy pytaj w administracji osiedla na Wici 1. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 dzieki za info, a jak jestes w temacie to dopyam - na Wici maja jakis parking dla blokow ? Zamierzam tez cos wynajaci widzialem ze sa wynajmy na wici. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Nie wiem co i jak na Wici. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil91 Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Na parkingu obok przychodni pytalem to miejsca sa wykupywane na wlasnosc i akurat bylo ogloszenie ze ktos wynajmie miejsce, ale liczy jak za auto 160zeta i chce na dlugoo. Zapytam o te boksy jeszcze, dziekuje za podpowiedz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobi92 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Siema. Sam szukam również miejsca na swoje moto (od niedawna mieszkam na Teofilowie). Sprawa parkingów w okolicy Rojna-Traktorowa wygląda tak: Można wynająć garaż murowany 5x5.5 z doprowadzonym prądem na parkingu zamkniętym przy ul Tomasza Judyma w cenie 200/miesiąc - drogo ale jak by w 2 - 3 osoby mogło by być fajnie. Obok zaraz jest parking "pod chmurka strzeżony" cena podobno ok 60zł/miesiąc. Idąc dalej przy traktorowej mamy 2 parkingi strzeżone. ten bez zadaszenia w postaci wiat cena 100/miesiąc, natomiast parking zaraz obok z wiatami i utwardzonym podłożem 140zł/miesiąc. Pozdro. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 to chetnie sie zgadam na ten garaz z prondem ! musze tylko podjac decyzje gdzie bede mieszkac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobi92 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 No to czekam na info kiedy kolega się wprowadza i możemy cos pomyśleć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) najszybciej to i tak od lipca ale napewno gdzieś w tamte rejony, traktorowa / wersalka, musi być blisko. Edytowane 20 Marca 2017 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Wiem że jest opcja na wynajem garażu na ul kwiatowej obok klaretyńskiej (w ciągu garaży blaszanych na ogrodzonym terenie "prywatnym") koszt w 2016 to 150zł za blaszaka 5x3m.Ja sam z chęcią bym to wynajął np w 2 lub 3 osoby na trzymanie motonga. Edytowane 21 Marca 2017 przez Lukas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobi92 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 I jak koledzy? Znaleźliście już jakieś fajne miejsce na trzymanie moto? Może ktoś chce przygarnąć i zmniejszyć koszty, albo reflektuje na wspólny wynajem jakiegoś garażu (najlepszy był by ten na Judyma murowany albo wiata przy traktorowej, o których wspominałem wcześniej.) Jak coś to piszcie, zgadamy się przy jakimś i ustalimy szczegóły. Pozdro. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 na pifko to można wyskoczyć tak o, ale ja co do miejsca będę wiedział za 3 miechy, zależy gdzie zdecyduje się zamieszkać, bo albo teofilów, ale jakieś centrum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobi92 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Gdzie tam centrum kolego... nie no śmieje się, jak by był fundusz to sam może bym się przeniósł. ☺ co do piwka.. można się gdzieś spiknac i poznać, może jakaś ekipa by się zebrała, było by raźniej ☺ Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris125 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Wiem że jest opcja na wynajem garażu na ul kwiatowej obok klaretyńskiej (w ciągu garaży blaszanych na ogrodzonym terenie "prywatnym") koszt w 2016 to 150zł za blaszaka 5x3m. Ja sam z chęcią bym to wynajął np w 2 lub 3 osoby na trzymanie motonga. Witam. pisałbym się na ten garaż, oczywiście warto tam podjechać i ocenić jak to wygląda ale na 2-3 motorki to fajna opcja. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 szukam garażu na spółę / lub chociaż info gdzie jest najbliższy parking strzeżony na Teofilowie, ulice: Aleksandrowska / Traktorowa / łanowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Kolego, wyszukiwarka na forum na prawdę dobrze działa... zanim napiszę Ci co i jak spróbuj sam wpisać w pole [Szuka] u góry: "parking teofilów" i zobacz ile Ci postów wyskoczy. Na przyszłość, zanim zadasz pytanie to poszukaj odpowiedzi sam. Forum ma już parę latek i trochę wiedzy do skarbnicy już żeśmy nazbierali. Najbliżej Ciebie to parking przy Wojewódzkiej Stacji Ratownictwa Medycznego. Zamykane boksy ale póki co jest tam komplet motongów. Jest jeszcze parking bliżej Kaczeńcowej, na roku Aleksandrowska/Kaczeńcowa lub jadąc ul .Grabieniec, za przychodnią lekarską, tak jakby w rogu. W najgorszym razie parking pod chmurką (ale to już daleko od Ciebie) na rondzie Kaczeńcowa/Rojna. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 3 godziny temu, gary napisał: Kolego, wyszukiwarka na forum na prawdę dobrze działa... zanim napiszę Ci co i jak spróbuj sam wpisać w pole [Szuka] u góry: "parking teofilów" i zobacz ile Ci postów wyskoczy. Na przyszłość, zanim zadasz pytanie to poszukaj odpowiedzi sam. Forum ma już parę latek i trochę wiedzy do skarbnicy już żeśmy nazbierali. Udzieliles wyczerpującej odpowiedzi i fajnie. Po co ten początek obyło by się bez tego. Zawsze milej by się czytało. Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 32 minuty temu, Marttino napisał: Po co ten początek obyło by się bez tego. Zawsze milej by się czytało. po to, żeby edukować społeczeństwo nawet jeśli chodzi o e-społeczności jakimi są fora internetowe. Temat parkowania na Teofilowie przewijał się tu wielokrotnie, po co więc tworzyć tyle postów z tą samą odpowiedzią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 dzięki za wsparcie e-społeczności. tak, znalazłem ten temat na "szukaj". faktycznie info o parkingach jest wyżej, ale przede wszystkim szukam jakiegoś garażu na spółę, a to temat zmienny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Cześć, w tym sezonie i ja podłączam się pod temat. Nieoczekiwanie opuścił mnie zawodnik, który deklarował wspólne parkowanie więc po pierwsze szukam miejsca jak i kogoś do podziału kosztów. Okolice Grabieniec/Kaczeńcowa/Wici byłyby idealne. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi