wolin Posted March 6, 2017 Report Share Posted March 6, 2017 Witam, poszukuje dobrego moto 125cc naked / nude. Koszt do 4000zl, tak wiem nie jest to dużo ale taki mam niestety budżet :/ Poszukałem sobie i znalazlem Rieju RS3 Naked , derbi gpr nude ale ten drugi nie miesci sie w kosztach :/ Byłbym miły jakby ktos zaproponował nawet i jakąś przeróbke Koszt do 4000zl 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julian85 Posted March 6, 2017 Report Share Posted March 6, 2017 Do 4000 pln, to chyba nic z tak przybajerzonych maszyn nie znajdziesz. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archi Posted April 3, 2017 Report Share Posted April 3, 2017 Bierz taki którego nie będzie Ci żal jak upadnie na parkingu, jak go zarysujesz itp. Który ma dostępne części, tanio i szybko. Który jest popularny to będziesz mógł przy kupnie przebierać jak w ulęgałkach i kiedy się znudzi łatwo sprzedaż, którego znają mechanicy dla grubszych spraw. Na nim będziesz się uczył jeździć, ale również i mechaniki. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts