Fijolek1990 Posted March 2, 2017 Report Share Posted March 2, 2017 Witam serdecznie mam pytanie co ile kilometrow robi sie regulacje zaworow i gaznikow? Maszyna to zx9r 2003 r poprzedni wlasciciel mowil ze 4 tys km temu byly robione zawory. I jeszcze jedbo pytanie gdzie polecacie robic takie zabiegi jakis zaufany fachowiec w okolicach lodzi 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
master611 Posted March 2, 2017 Report Share Posted March 2, 2017 nie wiem jak dokladnie ma kawasaki ale zawory srednio co 10-20tys,zalezy od marki z tego co wiem; niektorzy wcale tego nie robia co do warsztatow masz watek na forum: http://motocykle-lodz.pl/topic/36-gdzie-si%C4%99-serwisujecie/ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek rst1000 Posted March 2, 2017 Report Share Posted March 2, 2017 Zrób w Moto-moto u Piotrka, jest OK. A dlaczego chcesz ustawiać zawory po tak krótkim przebiegu? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts