Fijolek1990 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Witam serdecznie mam pytanie co ile kilometrow robi sie regulacje zaworow i gaznikow? Maszyna to zx9r 2003 r poprzedni wlasciciel mowil ze 4 tys km temu byly robione zawory. I jeszcze jedbo pytanie gdzie polecacie robic takie zabiegi jakis zaufany fachowiec w okolicach lodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 nie wiem jak dokladnie ma kawasaki ale zawory srednio co 10-20tys,zalezy od marki z tego co wiem; niektorzy wcale tego nie robia co do warsztatow masz watek na forum: http://motocykle-lodz.pl/topic/36-gdzie-si%C4%99-serwisujecie/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Zrób w Moto-moto u Piotrka, jest OK. A dlaczego chcesz ustawiać zawory po tak krótkim przebiegu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi