Rastaman262 Posted February 28, 2017 Report Share Posted February 28, 2017 Witam serdecznie, Jestem młodym motocyklistom, chciałbym zakupić ten motocykl https://www.olx.pl/oferta/kawasaki-vn-800-classic-stan-perfekt-CID5-IDjKmeN.html Nie mam żadnego doświadczenia w zakupie motocykli, na co mam zwrócić uwagę, o co wypytać sprzedającego przed zakupem jak i przed wyjazdem po motocykl. Za wszystkie porady będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabzior Posted March 2, 2017 Report Share Posted March 2, 2017 Młody motocyklisto, musisz odżałować trochę gotówki i zabrać moto przed zakupem na przegląd do mechanika. Nie kupuj w ciemno jeśli się na tym nie znasz. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akamutos Posted March 17, 2017 Report Share Posted March 17, 2017 Chciałem go dzisiaj obejrzeć, ale niestety - mimo, że się umówiliśmy sprzedawcy nie było 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts