fuckout2 Posted February 26, 2017 Report Share Posted February 26, 2017 Cześć i czołem , chciałbym sobie kupić wszystkie płyny do moto i wymienić je za 1 zamachem,a także kupić bez szukania w każdym sklepie danego , do sedna ... Chciałbym kupić płyn hamulcowy,chłodniczy ,olej silnikowy + filtr oleju wszystko z Motula (wiadomo poza filtrem ) pytanie gdzie kupie to od ręki (bo nie krzeszę czasem ) w dobrej cenie i ORYGINALNE , a nie podróby ? Niby wszystko idzie dorwać w Inter-Carsie ,ale jak mogę zostawić $ to wolę dać zarobić stritke sklepu motocyklowego z Łodzi 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted February 26, 2017 Report Share Posted February 26, 2017 (edited) Wszystko kupisz u Kosmatego w Black Jack.http://motocykle-lodz.pl/topic/12652-motul-x-cess-5w40-full-synthetic/http://motocykle-lodz.pl/forum/81-black-jack/ Edited February 26, 2017 by Piuriel (see edit history) 1 Quote ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario.dgla Posted February 26, 2017 Report Share Posted February 26, 2017 Polecam sklep motocyklowy Korando na Wólczańskiej, kupowałem w tym roku u nich wszystko. Mają naprawdę konkurencyjne ceny i pomocną obsługę 👍🏼 http://www.korando.pl/ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychoslav Posted February 26, 2017 Report Share Posted February 26, 2017 jesli chodzi o olej z filtrem to najlepiej u Kosmatego brac Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 2 Quote "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Link to comment Share on other sites More sharing options...
FOTOTOM Posted February 28, 2017 Report Share Posted February 28, 2017 U Kosmatego Motule są. A zwłaszcza oliwy w dobrej cenie. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 1 Quote Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulba Posted February 28, 2017 Report Share Posted February 28, 2017 W lodzi w najlepszej. Przynajmniej ja taniej nie znalazlem. Ale moze za slabo googlowalem. 0 Quote "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovalchuck Posted February 28, 2017 Report Share Posted February 28, 2017 teraz taniej u Kasi w Metro o całe 4 zł 0 Quote Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulba Posted February 28, 2017 Report Share Posted February 28, 2017 To nastepne zakupy u Kasi Nie to zebym zalowal czterech zlotych ale Tomusiowi na zlosc zrobic dobra rzecz 1 Quote "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmaty Posted February 28, 2017 Report Share Posted February 28, 2017 teraz taniej u Kasi w Metro o całe 4 zł Hehe poczekaj do jutra na naszą odpowiedź ale Kasię metro i tak lubię, to jest zdrowa konkurencja Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Quote http://www.libertymotors.pl/kontakt/lodz/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kejcior Posted February 28, 2017 Report Share Posted February 28, 2017 Może kupujcie raz u nas a raz u Kosmatego i harmonia zachowana Oj Wujo jak miło ja Ciebie tez lubie hahaha nawet jako konkurencje 2 Quote Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovalchuck Posted March 1, 2017 Report Share Posted March 1, 2017 (edited) Hehe poczekaj do jutra na naszą odpowiedź ale Kasię metro i tak lubię, to jest zdrowa konkurencja spoko teraz BJ będzie za 114,50 Edited March 1, 2017 by Kovalchuck (see edit history) 0 Quote Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmaty Posted March 1, 2017 Report Share Posted March 1, 2017 nie, jest za 120 ale masz do kompletu smar do łańcucha 1 Quote http://www.libertymotors.pl/kontakt/lodz/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovalchuck Posted March 1, 2017 Report Share Posted March 1, 2017 (edited) to chyba się trochę pospieszyłem ale innym polecam Edited March 1, 2017 by Kovalchuck (see edit history) 0 Quote Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Link to comment Share on other sites More sharing options...
nejmun Posted March 1, 2017 Report Share Posted March 1, 2017 Ja jutro podjadę 😀 Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuckout2 Posted March 1, 2017 Author Report Share Posted March 1, 2017 Hah dzięki za liczne odpowiedzi Jak tylko czas pozwoli to podskoczę na limankę 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts