dan-erłan Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Witojcie.chcialbym zamontowac automatyczne zaslanianie i odslanianie sterowane z kiery. .wiadomo czego...ktos zna kogos kto moze mi to w profesjonalny sposob wykonac w R1? Wysłane z mojego GT-P7320 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Dwa wątki były w tym temacie może coś znajdziesz ciekawego. http://motocykle-lodz.pl/topic/1767-cude%C5%84kokt%C3%B3rego-nam-potrzeba-na-fotoradary/?hl=+myk%20+blacha http://motocykle-lodz.pl/topic/10830-myk-blacha-podlaczenie-p/ 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 http://allegro.pl/listing?string=CHOWANA%20TABLICA%20REJESTRACYJNA%20gsxr%20r6%20r1%20cbr%20bmw&bmatch=base-relevance-floki-5-uni-1-1-1025 Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Umiem szukac na allegro.niestety te rozwiazania maja zle opinie, a dwa nikt nie pisze co zrobic z kieunkami podczac chowania blachy w r1. Dla mnie najbardziej chyba wygodna bylaby zaluzja zaprojektowana pod rozmiar tablic motocyklowych Wysłane z mojego GT-P7320 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasus Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 co do żaluzji to konkluzję mam taką - nie wiem jak szybko potrzebujesz spuszczania, ale mnie ta prędkość nie satysfakcjonowała, ale możliwe że to kwestia modelu/egzemplarza a już bez skojarzeń serio to powiedzmy, że gdzieś kiedyś widziałem działanie takiej żaluzji i myk blacha wg mnie działa sprawniej i syf/brud jej niegroźny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 a ja sobie zrobilem myk blache samemu, na normalnym silowniku od centralnego od auta i wg mnie duzo lepiej sie sprawdza niz ta z allegro;kumpel mial ta gotowa to po sezonie mu sie rozleciala; moze moja nie wyglada jakby wyszla z tasmy produkcyjnej ale dziala i robi robote; co prawda mam to na jednym silowniku, ale mialem zrobiona na 2 tyle ze troche za szerokie to wtedy wychodzi jak dla mnie,w sobote robilem z kumplem takie cos do hajki ale okazalo sie ze jednak jest zbyt malo miejsca miedzy kolem a zadupkiem i przy obciazeniu kolo by napieprzalo w blache; 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Mam zamocowane male kierunki przy mocowaniu tablicy i nie wiem jak rozwiazac ich temat przy mykblasze..chetnie dalbym komus zarobic za wykonanie patentu, ale takiego zeby nie wygladalo szpetnie a robilo robote. Hmm..co do budzetu jestem elastyczny Wysłane z mojego GT-P7320 przy użyciu Tapatalka Szybkosc opuszczania, chowania mniej istotna.. Wysłane z mojego GT-P7320 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 no to moze wywalic mocowanie tablicy i zrobic myk blache i do tego przymocowac kierunki, aczkolwiek dokladnie nie wiem jak to jest w r1 rozwiazane... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Ale jak widzisz skladanie sie blachy wraz z kierunkami? Prosze na priv speca ktory mi ro za hajs wykona w r1 2008 r Wysłane z mojego GT-P7320 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Taka przestroga. https://youtu.be/EoCyfI6GbRQ Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Naprawdę myślisz, że bez reklamy twojego filmu tutaj chłopaki nie wiedzą czym to grozi i jaki jest poziom (nie)legalności tego rozwiązania? No proszę Cię, robi się śmiesznie 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Naprawdę myślisz, że bez reklamy twojego filmu tutaj chłopaki nie wiedzą czym to grozi i jaki jest poziom (nie)legalności tego rozwiązania? No proszę Cię, robi się śmiesznie A nie byłoby milej wszystkim gdybys napisał:-Dziękuję, ale wiedzialem o konsekwencjach, nie wiem jak reszta. Jednak wydaję mi się, że również są świadomi. Tylko pojechales skarpetka w sandale, ze jest śmieszny. Przekaz wiadomości ten sam a na spocie nie bedzie krzywych spojrzeń tylko normalnie zbijecie piątkę. 4 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 (edytowane) A nie byłoby milej wszystkim gdybys napisał: -Dziękuję, ale wiedzialem o konsekwencjach, nie wiem jak reszta. Jednak wydaję mi się, że również są świadomi. Tylko pojechales skarpetka w sandale, ze jest śmieszny. Przekaz wiadomości ten sam a na spocie nie bedzie krzywych spojrzeń tylko normalnie zbijecie piątkę. Proste każdego własna wola 😊 czasami nawet się nie zauważy. Z resztą równie dobrze może i tej blachy nie przykręcac. Akurat jedyne co jest tu śmieszne to te rozwiązania 😊 ale temat subne bo nawet jest zabawnie Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Marca 2017 przez B3DNAR (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 A mozecie pisac na temat! Nie interesuja mnie czyjes wypociny a konkretna odpowiedz na moje pytanie.jestem dorosly i swoje decyzje biore na swoj kark.jesli ktos nie ma nic merytorycznego do powiedzenua w temacie to prosze nie zasmiecac. Wysłane z mojego GT-P7320 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Wykrzykniki też są zbędne. Jeśli będą nie na temat jest od tego moderator a nie ty 😊 szerokości. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Panie bednar, pan to jednak nie umiesz czytac ze zrozumieniem, idz sobie do spontana czy gdzie tam indziej i nie zasmiecaj mi merytorycznego tematu! Wysłane z mojego GT-P7320 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 (edytowane) Okej ale chętnie poczytam co tam "mądrego" wymysleliscie i już zamykam jape. Pozdrawiam 😊 Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Marca 2017 przez B3DNAR (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi