pedros Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 proszę o podsumowanie gdzie i o której godz , zaczynam przygodę z fłm 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 proszę o podsumowanie gdzie i o której godz , zaczynam przygodę z fłm Pedros, spokojnie wszystko zostanie ustalone bliżej daty wyjazdu, bo teraz jest przeszło miesiąc do rozpoczęcia. Także jakiekolwiek ustalenia w tej chwili raczej są bez sensu. Musisz uważnie obserwować wątek 1 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedros Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 dzieki za pomoc jeszcze nie wiem jak sie tu poruszać , ale bede obserwował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 proszę o podsumowanie gdzie i o której godz , zaczynam przygodę z fłm Jak chcesz zacząć przygodę z fłm to wpadnij na czwartkowy spocik, nie musisz czekać do 29 kwietnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedros Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 jestem świeżakiem gdzie mam wpaść , jakaś podpowiedź 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 18:00 auchan co czwartek http://motocykle-lodz.pl/topic/6076-czwartkowe-spotkania/page-180 powyżej masz wątek, warto obserwować. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsz125 Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Hej, Taka podpowiedź dla tego kolegi który pytał o propozycję miejsca spotkania przed wyjazdem do Lichenia: Witajcie, Dobrze by było jeszcze aby uformowała się też grupa moto z okolic Pabianic. Wyjazd z Łodzi i to chyba nie będzie przesada ale około godz 8:00 (zanim się zbierzemy itd ...wyjedziemy 8:30 ). Zbiórka dla łodziaków - Parking Fala (to dobre miejsce bo o tak wczesnej porze nie ma zbyt dużego tłumu i jest dużo miejsca). co do tego żeby się podzielić na grupy co do szybkości jazdy - tak jak któryś z przedmówców zauważył życie samo nas podzieli i zgrupujemy się na trasie. Ale fajnie by było przynajmniej wjechać razem do Lichenia. . Wiem że pewnie łatwo nie będzie - ale jak nie my to kto??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Jak tak dalej będzie wyglądała pogoda to zamiast na motocyklach do Lichenia pojedziemy puszkami a jednoślady zabierzemy ze sobą na zdjęciach :-( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_stian Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Patrząc na pogody długoterminowe jest szansa,ale to jeszcze za długi czas by przewidywać.Dziś u nas pogoda w miarę, a patrząc na kamerki z Częstochowy to tam sporo śniegu leży i pewnie temp.jest sporo niższa.Trzeba załatwiać gdzie się da żeby pogoda na Licheń była,ja dziś wypiję za to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 No i mały drineczek poszedł w intencji LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Nie wiem czy to pomoże, ale ja drineczki wznoszę od obiadu, tak profilaktycznie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Coś słabo Panowie drinkujecie bo u mnie przed chwilą śnieg z deszczem padał hehe :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicked1989 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Siemanko, chętnie dołączę do grupy wypadowej na Licheń 29.04. (jak nie napada śniegu). Czy ustalone jest już jakieś miejsce i godzina zbiórki? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 nie zapewne jutro zacznie sie ustalanie "kto jutro na lichen" ewentualnie w sobote rano "ruszam za godzine chetnie tu i tu" Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Pytanie czy brać sztormiak i kaloszki. Pogoda nie zachęca ostatnio Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Powinno być w sobotę ok. Knight Riders robią zbiórkę pod Castoramą na Włókniarzy o 7.30. O 8.00 wyjazd. Można pojechać większą grupą 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Z tego co kojarzę to zbiórki były organizowane także na Orlenie (róg Szczecińskiej i Aleksandrowskiej), ale to zależy od trasy, czy Uniejów-Turek, czy autostradą. Jakieś propozycje co do trasy, ja bym chętnie do Lichenia widokowo bocznymi, a z powrotem A2... 1 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nejmun Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Ja planuję lecieć na Kłodawę i Sompolno Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 żeby choć nie padało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Trochę chłodno, ale mam jakiś sentyment do Lichenia więc ruszam 10.00-10.30, jednak autostradą, a z powrotem jak trochę będzie cieplej to bocznymi. Jak ktoś jeszcze chętny to przy wjeździe na autostradę na rondzie (w okolicy Selgrosa) można się umówić. Jak coś sms lub wiadomość priv. 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Impreza fajna. @Aidekk i @krzychoslav - dzięki za wspólny powrót 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi