Suchy-wolk Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Zapraszamy na dwunastą edycję największej Warszawskiej imprezy dla fanów motocykli MOTO EXPO POLSKA 2017, która odbędzie się w dniach od 3/4/5 marca w Centrum Targowym EXPO XXI w Warszawie przy ulicy Prądzyńskiego 12/14. Jeśli chcielibyście zgarnąć bilet za darmo, to zapoznajcie się z konkursowym pytaniem na : http://info.motocykle-lodz.pl/moto-expo-polska-2017-zgarnij-bilety-do-warszawy/ 0 Quote Budujesz dom lub remontujesz mieszkanie? Zajrzyj na www.wega-lodz.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
fred89 Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Wybiera się ktos? Niby Hondy, Kawasaki ma nie być... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmaty Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 w sobote lecim w pare osób 0 Quote http://www.libertymotors.pl/kontakt/lodz/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fred89 Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 W sobotę mam urodziny dziewczyny więc tylko w niedzielę mogę się wyrwać :-) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
X76 Posted February 25, 2017 Report Share Posted February 25, 2017 Jest spora szansa że wybiorę się w niedziele. Więc możemy się dogadać. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominikf6 Posted February 25, 2017 Report Share Posted February 25, 2017 Również się wybieram 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3DNAR Posted February 28, 2017 Report Share Posted February 28, 2017 Chyba będzie padaka Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Quote Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted February 28, 2017 Report Share Posted February 28, 2017 My we 3 lecimy w niedzielę 0 Quote Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczupaczek_p Posted February 28, 2017 Report Share Posted February 28, 2017 Planuję jechać w sobotę. Ktoś wie czy będzie stoisko Shoei? Bo to główny cel mojego wyjazdu. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmaty Posted February 28, 2017 Report Share Posted February 28, 2017 Planuję jechać w sobotę. Ktoś wie czy będzie stoisko Shoei? Bo to główny cel mojego wyjazdu. Na pewno będzie intermotors czyli będzie i shoei Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Quote http://www.libertymotors.pl/kontakt/lodz/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczupaczek_p Posted February 28, 2017 Report Share Posted February 28, 2017 Pamiętam, że kiedyś był razem z moto-akcesoria, ale najwyraźniej wszystko się zmienia i w taki wypadku zawitam w sobotę. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gompka Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 W sobotę planuję jechać puszką, mam parę miejsc wolnych, to i zabrać kogoś mogę. koło 10 startuję tel. 5095zero578dziewięć 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipson Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 I jak Panowe warto jechać? Jest stoisko Triumph i Ducati? Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmaty Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 I jak Panowe warto jechać? Jest stoisko Triumph i Ducati? Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. Triumph jest ducati nie ma, można jechać źle nie było Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Quote http://www.libertymotors.pl/kontakt/lodz/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marttino Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 Było tak sobie to co mnie interesowało to akurat dwa największe stanowiska czyli BMW i TRIUMPH No SUZUKI też nieźle Ale d*py nie urywa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolf Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 Ale d*py nie urywa? Trza polecieć do Wrocławia. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczupaczek_p Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 (edited) Moim zdaniem jest kiepsko w porównaniu np do tych targów gdzie były organizowane na Marsa. Jak za 25 zł wstęp + 20 zł parking, to słabo. Ale to tylko moje skromne zdanie. PS Wrocław z tego co pamiętam zawsze był mniejszy (gabarytowo), ale myślę, że bardziej konkretny. Edited March 5, 2017 by szczupaczek_p (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominika Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 Właśnie wróciłam z targów i tak szczerze to oni mi powinni zapłacić 25zl za to że tam przyjechałam a nie ja za wejście. Bardzo kiepskie targi. Najfajniejsze to były hostessy z Suzuki. Ale i tak uważam dzień za udany chociaż się przejechałam no moto po autostradzie. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 (edited) Też właśnie wróciłem. Bylismy z Lipsonem dla zabicia czasu dzisiaj.Ja nie narzekam, brakowalo paru marek, ale bez tragedii.Detroit motor show to to nigdy nie będzie.Zrobilem parę, fotek, pogadalem z Radkiem z Apex clanu i tyle. R6 mi bardzo leży i R1. Obydwie jak uszyte pode mnie. BMWS1000RR jest ciężkim klocem i jakość wykonania nie powala. Suzuki i Yamaha lepiej wypadały pod tym względem. Duże wrażenie zrobił na mnie pod względem jakości Triumph, no rewelka a nowy Speed Triple R powalił na kolana. Jest w moim top3 nakedów właśnie. MV Augusta zasiała zwałą, mieli chyba dwie maszyny. Sylikon wyciekał z uszczelnień silnika, no generalnie jakościowo to jakby te 2 motocykle były złożone z 3. Coś nie poszło ewidentnie. Aprilila też się nie pokazała. Moto Italia wystawiła te dwie marki i tak na prawdę to wyglądało jak stanowisko ściąganych z niemiec... Wstyd dla moto itali.To takie moje 3gr. Edited March 5, 2017 by Piuriel (see edit history) 2 Quote ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted March 5, 2017 Author Report Share Posted March 5, 2017 Aprilila też się nie pokazała. Moto Italia wystawiła te dwie marki i tak na prawdę to wyglądało jak stanowisko ściąganych z niemiec Dwa tygodnie temu byłem u nich w salonie i mieli mnóstwo maszyn, w mega pakietach, a na tych targach to zgadzam się w 100% - robota na "odwal się"... Również się zawiodłem, bo 2 lata temu ich stoisko na targach było jednym z lepszym, ale wtedy dopiero raczkowali i pozyskiwali klientów. Widocznie położyli lachę 1 Quote Budujesz dom lub remontujesz mieszkanie? Zajrzyj na www.wega-lodz.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 Dwa tygodnie temu byłem u nich w salonie i mieli mnóstwo maszyn, w mega pakietach, a na tych targach to zgadzam się w 100% - robota na "odwal się" Planuje pojechać na targi do Poznania po otwarciu sezonu. Zobaczymy czy coś pokażą, bo nie ukrywam, że chciałem zmacać Tuono nowe. A jak nie to w Poznaniu jest i tak co robić 0 Quote ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts