Piuriel Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Uhh, z jednej strony szkoda, bo się nie mogłem doczekać, ale z drugiej strony popieram. Nic na siłę. Może wcześniej się zmotywuję i pojadę do nich osobiście na testy miejskie. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Dostałem właśnie telefon z Triumph w sprawie zmiany terminu i czy mi pasuje nowy termin. Pieknie i cacy wszystko. Dodatkowo zapisałem się na testy nowego Street Triple przed jazdą na Speed. Fajnie, bo będę miał bezpośrednie porównanie. Zaczynam o 16 streetem potem od razu speedem. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
B3DNAR Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Ja też będę cała niedzielę także fajny dzień się zapowiada 😎 Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
piyok Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2017 Był ktoś? Muszę przyznać że nowy Street RS jest super, idzie po torze jak przyklejony, zapewne to zasługa zwieszenia i opon. Moim starym Streetem tak super nie było, jak dogrzałem opony to lepiej ale i tak jakoś nerwowo w złożeniu, natomiast ten nowy, ehhh jak po sznurku, ogromny zapas przyczepności. 1 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się...
jaszczomb Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2017 Jak dla mnie, to impreza mega udana, opcja dużo fajniejsza niż jazda testowa po mieście - no i mega bonus w postaci nielimitowanej możliwości pojeżdżenia swoim na torze. Dobrze by było gdyby inne marki poszły w tą stronę 1 Cytuj
Piter Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2017 3 minuty temu, jaszczomb napisał: impreza mega udana, Ale straszny chaos organizacyjny ... Jak miałem wjechać Triumphem na tor, to okazało się że ktoś go wziął, nie oddał ... i nie ma .... wjechałem pół godziny później, i później kolejne zamieszanie, bo ktoś następny już czekał, miała być lista, kolejka, zapisy .... a tymczasem "to kto chce, to sobie wjeżdżajcie na tor " .... i wjechali aż tłok się zrobił (...) ale Triumph fajny, Miał być Street, ostatecznie był Tiger Sport, duży wygodny turystyk i o dziwo łatwo się prowadził po takim ciasnym torze ... ciekawe jak wieczorem się to wszystko rozkręciło, bo musiałem wcześniej wracać .... ;-) 0 Cytuj
Piter Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2017 10 godzin temu, piyok napisał: Muszę przyznać że nowy Street RS jest super, idzie po torze jak przyklejony, Wszyscy go wczoraj chwalili: wygodny, szybki i zaskakująco łatwo się prowadzi 0 Cytuj
piyok Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2017 (edytowane) 3 godziny temu, Piter napisał: Ale straszny chaos organizacyjny ... He he, już nie chciałem o tym pisać ale fakt. Podjechałem trochę przed 16, podpytuję jak to się odbywa, więc tak, że trza upilnować sobie moto i nim jeździć Na torze zapierdzielają, aż miło, myślę sobie będzie fajnie... Ja akurat upilnowałem streeta i wjechałem tak jak miałem wjechać około 16. Potem wjechałem na rundę swoim moto, podczas której gość na swoim speedzie zaliczył pobocze, od tego momentu jazdy za prowadzącym w tempie "poznawczym". Potem miało być ognisko, nie miałem czasu bo chętnie bym został, może udało by się jeszcze pojeździć na Speedzie. ps. dodam tylko, że nie wiem jaki tryb jazdy był ustawiony, wydaje mi się że drogowy z tego co zacząłem grzebać w menu, ciekawe jak idzie w trybie Track (torowym)... Edytowane 26 Czerwca 2017 przez piyok uzupełnienie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się...
ro6ert Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2017 Też byłem wczoraj, też jeździłem (New Street Triple, Bobber, Truxton). Faktycznie na koniec dnia był już bałagan i "kto chce to niech bierze co chce i jedzie na tor", aż do gleby na prywatnej maszynie. Wtedy panowie się ogarnęli i wprowadzili nieco ładu i porządku na torze - był prowadzący i zakaz go wyprzedzania. Co do New Street Triple, to faktycznie 13 godzin temu, piyok napisał: nowy Street RS jest super, idzie po torze jak przyklejony, zapewne to zasługa zwieszenia i opon 3 godziny temu, Piter napisał: wygodny, szybki i zaskakująco łatwo się prowadzi Jak powyżej - zwrotny, poręczny, szybki, czyli dokładnie taki, jak .... mój obecny Street Triple 2012. Spodziewałem się jednak większego postępu pomiędzy generacjami, a na torze takim, jak łódzki, trudno było to wychwycić. In minus dźwięk z wydechu - spory krok w tył, będący pewnie wynikiem którejś kolejnej normy Euro. 13 godzin temu, piyok napisał: Moim starym Streetem tak super nie było, jak dogrzałem opony to lepiej ale i tak jakoś nerwowo w złożeniu Ja na swoim mam PiIrelli Diablo Rosso III i to w oponach szukałbym problemu. Na moim Street'cie buty można było przytrzeć, a moto super się trzymało toru. Reasumując - New Street Triple to super naked bike. Można kupować, a jak brak kasy, to spokojnie można rozglądać się za kilkuletnimi poprzednim modelem Street Triple. Z innej beczki - korzystając z bałaganu, przejechałem się też innymi maszynami i bardzo spodobał mi się Bobber 1200. Niezłe odejście, niesamowity wygląd i dźwięk z wydechów, do tego fajnie przycierało się podnóżki Sporym minusem są słabe hamulce - tylko jedna tarcza z przodu. 0 Cytuj
piyok Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2017 20 minut temu, ro6ert napisał: In minus dźwięk z wydechu - spory krok w tył, będący pewnie wynikiem którejś kolejnej normy Euro. fakt, dźwięk porażka, wydech do wymiany praktycznie od razu 20 minut temu, ro6ert napisał: Ja na swoim mam PiIrelli Diablo Rosso III i to w oponach szukałbym problemu. Na moim Street'cie buty można było przytrzeć, a moto super się trzymało toru. Po rozgrzaniu opon też już przycierałem buty, jednak różnicę w trakcji pomiędzy moim modelem z 2010r a tym nowym czułem zdecydowanie ale to inna klasa zawieszeń, ustawień. ro6bert, Ty byłeś tym białym Streetem? 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się...
ro6ert Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2017 1 minutę temu, piyok napisał: ro6bert, Ty byłeś tym białym Streetem? si, jak na miniaturce avatara 0 Cytuj
jaszczomb Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2017 36 minutes ago, ro6ert said: Wtedy panowie się ogarnęli i wprowadzili nieco ładu i porządku na torze - był prowadzący i zakaz go wyprzedzania. Ja nie ukrywam, że podobały mi się jazdy gdy była ta 'samowolka' - po dwóch kółkach towarzystwo się rozciągnęło po torze i każdy mógł jeździć swoim tempem. 0 Cytuj
emq Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2017 (edytowane) Dzisiaj pojeździłem. Organizacyjnie ok, nie było tłoku, zapisałem się na Bobbera ale też wziąłem RS jak był wolny. Do tego w zasadzie nielimitowana możliwość jazdy swoim. W RS w porównaniu do mojego to faktycznie czuć, że zdjęli kilka kilogramów i silnik, zdecydowanie płynniej przy przyśpieszaniu w zakrętach. Do tego wygodny. Edytowane 26 Czerwca 2017 przez emq (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2017 Też polatałem RSem dzisiaj. To na prawdę broń torowa. Opony po 5 kółkach tak trzymały, że nie było siły na nie. Hamulce są igła, super wyczuwalne i można opóźniać dosyć mocno hamowanie. Na zimnej oponie kontrola trakcji w trybie track pozwala na dużo, można się pobawić w ślizganie. Przy hamowaniu tył lekko podnosi co mi powiedział @arteklik, który akurat obserwował jak upalam. Bardzo mi się ten sprzęt podoba i na pewno go kupię. Lekki, łatwy w prowadzeniu i nie męczy nawet jazda po torze. Miałem wrażenie, że mogę na nim być szybszy na torze niż na swojej CBR tak szybko się zaprzyjaźniliśmy. 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
arteklik Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2017 Potwierdzam słowa poprzedników. RS jest lekki, poręczny a przy tym bardzo wygodny. Wydaje się być idealnym kompanem na kręte drogi i od czasu do czasu na tor 3 Cytuj
Marttino Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2017 (edytowane) Jeśli ktoś będzie zainteresowany demówkami to pojawiło się kilka sztuk na: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=43675566&order=m Np. Street Twin jest obniżony z 39500 na 31600 i ma zachowaną pełną 2-letnią gwarancję. Edytowane 18 Września 2017 przez Suchy-wolk Używaj mniejszej czcionki nastepnym razem! (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Marttino Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2017 Dziś o 9.00 przedstawiono nowe tygryski szkoda że nie mam drobnych w skarbonce https://www.facebook.com/motocykle.triumphwarszawa/posts/1867386086609435 https://www.facebook.com/motocykle.triumphwarszawa/posts/1867380499943327 http://www.triumphmotorcycles.co.uk/motorcycles/adventure-and-touring 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi