piyok Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Triumph i Przyjaciele to projekt skierowany dla wszystkich motocyklistów i miłośników dwóch kółek. Przetestuj motocykle legendarnej marki Triumph i przekonaj się o ich wyjątkowości. Zarejestruj się i zgłoś swoje uczestnictwo w formularzu poniżej, lub napisz:salon.warszawa@triumphpolska.plalbo zadzwoń: 538 222 888 Ilość miejsc jest ograniczona. Tor Łódź - kwiecień i czerwiec http://warszawa.triumphmotorcycles.pl/eventy/ Edytowane 20 Lutego 2017 przez piyok (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się...
kabzior Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2017 Normalnie z nieba mi to spadło, zamiast do poznania /wawy na testy 800xr jechać to do strykowa mi go przywiozą. Zapisane. Dzięki! 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2017 Poszło. Chętnie polatam na speedzie 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
kabzior Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2017 Dostaliście jakieś potwierdzenie czy coś? 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2017 Jeszcze nic. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Marttino Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2017 Czekamy. Jak by ktoś coś to niech da znać 0 Cytuj
ro6ert Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Dziś dostałem info z ALMOT (po ponagleniu z mojej strony): "Formuła zapisów i rozmieszczenia w przedziałach czasowych jest w trakcie opracowywania. Prosimy o cierpliwość. " PS. Ciekawe jak u nich z podejściem do Klienta kupującego nowego Triumpha, bo mam pewne obawy co do rozmieszczenia w przedziałach czasowych .... 1 Cytuj
Mur67 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Dziś dostałem info z ALMOT (po ponagleniu z mojej strony): "Formuła zapisów i rozmieszczenia w przedziałach czasowych jest w trakcie opracowywania. Prosimy o cierpliwość. " PS. Ciekawe jak u nich z podejściem do Klienta kupującego nowego Triumpha, bo mam pewne obawy co do rozmieszczenia w przedziałach czasowych .... jeśli ludzie się nie zmienili w T - póki nie zostawisz im kasy - liżą Cię po ....... Później jesteś tylko kłopotem - i głównie z tego powodu po kupnie swojego i wygaśnięciu gwarancji pożegnałem się z nimi bez żalu 0 Cytuj
kabzior Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Właśnie dostałem potwierdzenie, że o 15.00 mogę testować Tigera. Dodatkowo wcześniej mogę sobie swoim moto pojeździć po torze. Żadna rewelacja, pół godziny po torze, wolałbym po ulicy i na autostradę wjechać, ale zawsze coś. 0 Cytuj
dark.o Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Dostałem własnie potwierdzenie rezerwacji na kwiecień. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 To samo tutaj. Poszło hurtowo. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
emq Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Też dostałem potwierdzenie na 22 kwietnia z możliwością jazdy własnym. 0 Cytuj
Marttino Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Mam też Witam Potwierdzenie zapisu na torze w Strykowie/Łodzi – „Ride Event” 22 kwietnia 2017 roku. Triumph Tiger 800 XRx Low. Godzina 15.30. Dodatkowo istniej możliwość jazdy po torze własnym motocyklem od godziny 14.30 (wyjazd co pół godziny) wraz z grupą klientów na motocyklach demo Triumph Polska. Każdorazowo co pół godziny na tor wraz z grupą 10 motocykli demo wjeżdża grupa 20 motocykli Klientów (Triumph i inne marki). Testy w godzinach; 14.30, 15.00, 15.30, 16.00, 16.30, 17.00. W godzinach wcześniejszych wraz z grupą dziennikarzy i zawodników w godzinach 10.30-12.30 (wyjazd co pół godziny) (za wyjątkiem 11.30-11.50), istnieje możliwość testów własnym motocyklem Triumph. Każdorazowo co pół godziny na tor wraz z grupą 10 motocykli demo wjeżdża grupa 5 motocykli Klientów (Triumph). Testy w godzinach 10.30, 11.00, 12.00, 12.30. Proszę o informacje zwrotną czy interesują Pana testy także na własnym motocyklu. Jeśli tak to w jakich godzinach POZOSTAŁE INFORMACJE Proszę o przybycie co najmniej godzinę przed wytyczoną godziną jazdy testowej, tak by podpisać umowę wypożyczenia motocykla, oraz zapoznać się z zasadami uczestnictwa w imprezie. Spóźnienie się na jazdę testową, lub przybycie np. na 15 minut przed eliminuje daną osobę z jazdy testowej. W takim przypadku istniej możliwość przepisania się na miejscu na późniejszą godzinę, o ile będzie wolny termin. Jazda testowa jest bezpłatna. Każdy z uczestników powinien mieć ze sobą kask i odpowiedni strój motocyklowy, prawo jazdy i dowód osobisty. Jazda testowa odbywa się w zorganizowanej grupie, chyba że nastąpi zmiana w przypadku zbyt małej liczby uczestników, na jazdy indywidualne, w danej godzinie. Uczestnicy zobowiązują się do przestrzegania zasad ruchu drogowego, oraz do całkowitej trzeźwości. Podczas zorganizowanych jazd należy kategorycznie wykonywać polecania prowadzącego. Pozostałe informacje zostaną udzielone na miejscu imprezy. Wszelkie pytania należy kierować odpowiadając na niniejszą wiadomość. 0 Cytuj
ro6ert Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 U mnie też jest potwierdzenie na 22.04 na Speed Triple. Niestety nie załapałem się na New Street Triple 765, a na to się trochę nastawiałem. 0 Cytuj
arteklik Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Spoko Robert, opowiem Ci jak było 1 Cytuj
ro6ert Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 No to tak, jakbym sam jeździł 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Ja latam na speedzie o 17. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
kabzior Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 Do d*py, wyznaczyli mnie na 15 akurat jak mam ślub w rodzinie. Zapytam czy mogę na 17, jak nie to będę musiał z żalem zrezygnować. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Do d*py, wyznaczyli mnie na 15 akurat jak mam ślub w rodzinie. Zapytam czy mogę na 17, jak nie to będę musiał z żalem zrezygnować.Ja mam na 17, ale Speed triple.Jak masz na to samo to możemy się zamienić. Edit. Widzę, że Ty na Tigera. Nie pomogę 😢 Edytowane 9 Marca 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
jaszczomb Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 Heh, ja już myślałem, że jako jedyny nie dostane odpowiedzi, a tu prosze prezent na urodziny „Ride Event” 25 czerwiec 2017 roku. Triumph Thruxton R Godzina 14.30. 0 Cytuj
Bogdan Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 Witam. Niestety nie ma już miejsc podczas Event Tor Łódź w kwietniu. Decydowała kolejność zgłoszeń, i na ten model wszystkie wolne terminy zostały już wykorzystane. Zachęcam do indywidualnego umówienia się na testy, w ciągu tygodnia. Zycie 0 Cytuj
ro6ert Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 U mnie też jest potwierdzenie na 22.04 na Speed Triple. Niestety nie załapałem się na New Street Triple 765, a na to się trochę nastawiałem. Spoko Robert, opowiem Ci jak było Udało się i na Triumph Street Triple 765 RS - „Ride Event” 25 czerwiec :) 0 Cytuj
emq Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Wygląda na to, że przesuwają jazdy na 26 czerwca Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi