LitroweViadro Posted February 18, 2017 Report Share Posted February 18, 2017 Siema Pierwszy raz wybieram sie do Wrocławia i mam pytanko do tych co byli w poprzednich sezonach Czy na targach we Wrocławiu są stoiska z gratami do moto ?(coś jak weteran bazar) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rico Posted February 19, 2017 Report Share Posted February 19, 2017 Byłem w tamtym roku tylko ale z tego co pamiętam to nie. Były starsze maszyny też ale raczej wszystko co na sprzedaż. Czyli części, akcesoria itd było nowe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf77 Posted February 19, 2017 Report Share Posted February 19, 2017 Na targach nie ma ''moto bajzla'' czy to Wrocław,czy Poznań. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LitroweViadro Posted February 19, 2017 Author Report Share Posted February 19, 2017 Ok dzieki Panowie wiec lece osobówką 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matttm1 Posted February 19, 2017 Report Share Posted February 19, 2017 Daj sobie spokój z Wrocławiem raz byłem i więcej nie pojadę lepiej jechać do Warszawy choć też d*pa tam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted February 21, 2017 Report Share Posted February 21, 2017 We Wrocku ma być M1 Rossiego. Naprawdę tak tam słabo? W Warszawie też raczej nędza była ostatnio. 0 Quote Live slow!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3DNAR Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 (edited) Ogólnie zapraszam jestem od piątku do niedzieli Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Siema Pierwszy raz wybieram sie do Wrocławia i mam pytanko do tych co byli w poprzednich sezonach Czy na targach we Wrocławiu są stoiska z gratami do moto ?(coś jak weteran bazar) Ludzie Błagam to są targi. A na targach są dealerzy i wystawcy. Nie ma żadnych bajzli MotoWeteran to MotoWeteran Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Edited February 24, 2017 by Suchy-wolk link (see edit history) 0 Quote Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmaty Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 odpuście sobie duperele i lećcie do poznania, tylko wygodne buty założyć bo do oblatania jest w ch.....j najlepsze targi ever 0 Quote http://www.libertymotors.pl/kontakt/lodz/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Ogólnie zapraszam jestem od piątku do niedzieli Ziutek, dlaczego w filmiku zapraszasz od piątku do soboty, a wcześniej mówisz od 31 marca do 2 kwietnia? Później już poprawnie mówiłeś albo ja za dużo pije albo Ty przeholowałeś z dawką 1 Quote Budujesz dom lub remontujesz mieszkanie? Zajrzyj na www.wega-lodz.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernis51 Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Witam też się wybieram w tym roku w tamtym byłem i zaciekawiło mnie to. Nie ma własnie stoiska z gratami. Moze ktoś z forum co jedzie by chiał razem pojechać np na dwa auta zawsze inaczej. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3DNAR Posted February 25, 2017 Report Share Posted February 25, 2017 Ziutek, dlaczego w filmiku zapraszasz od piątku do soboty, a wcześniej mówisz od 31 marca do 2 kwietnia? Później już poprawnie mówiłeś albo ja za dużo pije albo Ty przeholowałeś z dawką Jędruś no rypłem się. Dawaj będzie fajnie 😆 Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 1 Quote Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolf Posted March 31, 2017 Report Share Posted March 31, 2017 Ktoś wybiera się na wystawę? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted April 1, 2017 Report Share Posted April 1, 2017 Gdzieś bym się dziś wybrał, ale nie wiem czy na targi. 0 Quote Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek80 Posted April 1, 2017 Report Share Posted April 1, 2017 Ja chyba się wybiorę. Wolf jak cos to pisz. To się gdzieś ustawimy. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolf Posted April 1, 2017 Report Share Posted April 1, 2017 Niestety zmiana planów szykuje się tylko na Kamieńsk Piotrek80 jedziesz? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek80 Posted April 2, 2017 Report Share Posted April 2, 2017 (edited) Jadę. Miała być sobota ale jakoś nie mogłem sie zebrać więc niedziela na pewno. Jesli chodzi o targi oczywiście. Edited April 2, 2017 by Piotrek80 (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3DNAR Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 Tak było w tym roku strefa motovlogerów pozdrawia! 3 Quote Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts