Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Pierwszy raz wybieram sie do Wrocławia i mam pytanko do tych co byli w poprzednich sezonach

Czy na targach we Wrocławiu są stoiska z gratami do moto ?(coś jak weteran bazar)

Opublikowano

Byłem w tamtym roku tylko ale z tego co pamiętam to nie. Były starsze maszyny też ale raczej wszystko co na sprzedaż. Czyli części, akcesoria itd było nowe :smile:

Opublikowano

Na targach nie ma ''moto bajzla'' czy to Wrocław,czy Poznań.

Opublikowano

Ok dzieki Panowie wiec lece osobówką :smile:

Opublikowano

Daj sobie spokój z Wrocławiem raz byłem i więcej nie pojadę lepiej jechać do Warszawy choć też d*pa tam

Opublikowano

We Wrocku ma być M1 Rossiego. Naprawdę tak tam słabo? W Warszawie też raczej nędza była ostatnio.

Live slow!!!

Opublikowano (edytowane)

Ogólnie zapraszam jestem od piątku do niedzieli

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Siema

Pierwszy raz wybieram sie do Wrocławia i mam pytanko do tych co byli w poprzednich sezonach

Czy na targach we Wrocławiu są stoiska z gratami do moto ?(coś jak weteran bazar)

Ludzie Błagam to są targi. A na targach są dealerzy i wystawcy. Nie ma żadnych bajzli MotoWeteran to MotoWeteran

Edytowane przez Suchy-wolk
link (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

odpuście sobie duperele i lećcie do poznania, tylko wygodne buty założyć bo do oblatania jest w ch.....j ;) najlepsze targi ever

Opublikowano

Ogólnie zapraszam jestem od piątku do niedzieli

Ziutek, dlaczego w filmiku zapraszasz od piątku do soboty, a wcześniej mówisz od 31 marca do 2 kwietnia? Później już poprawnie mówiłeś albo ja za dużo pije albo Ty przeholowałeś z dawką  :biggrin:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Witam też się wybieram w tym roku w tamtym byłem i zaciekawiło mnie to. Nie ma własnie stoiska z gratami. Moze ktoś z forum co jedzie by chiał razem pojechać np na dwa auta zawsze inaczej.

Opublikowano

Ziutek, dlaczego w filmiku zapraszasz od piątku do soboty, a wcześniej mówisz od 31 marca do 2 kwietnia? Później już poprawnie mówiłeś albo ja za dużo pije albo Ty przeholowałeś z dawką

Jędruś no rypłem się. Dawaj będzie fajnie 😆

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś wybiera się na wystawę?

Opublikowano

Gdzieś bym się dziś wybrał, ale nie wiem czy na targi.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Ja chyba się wybiorę. Wolf jak cos to pisz. To się gdzieś ustawimy.

Opublikowano

Niestety zmiana planów szykuje się tylko na Kamieńsk Piotrek80 jedziesz?

Opublikowano (edytowane)

Jadę. Miała być sobota ale jakoś nie mogłem sie zebrać więc niedziela na pewno. Jesli chodzi o targi oczywiście.

Edytowane przez Piotrek80 (wyświetl historię edycji)