LitroweViadro Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Siema Pierwszy raz wybieram sie do Wrocławia i mam pytanko do tych co byli w poprzednich sezonach Czy na targach we Wrocławiu są stoiska z gratami do moto ?(coś jak weteran bazar) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Byłem w tamtym roku tylko ale z tego co pamiętam to nie. Były starsze maszyny też ale raczej wszystko co na sprzedaż. Czyli części, akcesoria itd było nowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Na targach nie ma ''moto bajzla'' czy to Wrocław,czy Poznań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LitroweViadro Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Ok dzieki Panowie wiec lece osobówką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Daj sobie spokój z Wrocławiem raz byłem i więcej nie pojadę lepiej jechać do Warszawy choć też d*pa tam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 We Wrocku ma być M1 Rossiego. Naprawdę tak tam słabo? W Warszawie też raczej nędza była ostatnio. 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Ogólnie zapraszam jestem od piątku do niedzieli Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Siema Pierwszy raz wybieram sie do Wrocławia i mam pytanko do tych co byli w poprzednich sezonach Czy na targach we Wrocławiu są stoiska z gratami do moto ?(coś jak weteran bazar) Ludzie Błagam to są targi. A na targach są dealerzy i wystawcy. Nie ma żadnych bajzli MotoWeteran to MotoWeteran Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Lutego 2017 przez Suchy-wolk link (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 odpuście sobie duperele i lećcie do poznania, tylko wygodne buty założyć bo do oblatania jest w ch.....j najlepsze targi ever 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Ogólnie zapraszam jestem od piątku do niedzieli Ziutek, dlaczego w filmiku zapraszasz od piątku do soboty, a wcześniej mówisz od 31 marca do 2 kwietnia? Później już poprawnie mówiłeś albo ja za dużo pije albo Ty przeholowałeś z dawką 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bernis51 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Witam też się wybieram w tym roku w tamtym byłem i zaciekawiło mnie to. Nie ma własnie stoiska z gratami. Moze ktoś z forum co jedzie by chiał razem pojechać np na dwa auta zawsze inaczej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Ziutek, dlaczego w filmiku zapraszasz od piątku do soboty, a wcześniej mówisz od 31 marca do 2 kwietnia? Później już poprawnie mówiłeś albo ja za dużo pije albo Ty przeholowałeś z dawką Jędruś no rypłem się. Dawaj będzie fajnie 😆 Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Ktoś wybiera się na wystawę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Gdzieś bym się dziś wybrał, ale nie wiem czy na targi. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek80 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Ja chyba się wybiorę. Wolf jak cos to pisz. To się gdzieś ustawimy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Niestety zmiana planów szykuje się tylko na Kamieńsk Piotrek80 jedziesz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek80 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Jadę. Miała być sobota ale jakoś nie mogłem sie zebrać więc niedziela na pewno. Jesli chodzi o targi oczywiście. Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez Piotrek80 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Tak było w tym roku strefa motovlogerów pozdrawia! 3 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi