Rebel Posted February 13, 2017 Report Share Posted February 13, 2017 Czas coś zmienić przed sezone. :-) Wybór padł na klamki. Doradźcie jakiegoś producenta. Może nie górna półka ale taka środkowa. Ma ktoś doświadczenie z firmą MRV, jak się sprawują polskie "Womit techy" :-) Wstępnie budżet około 300PLN. 0 Quote Live slow!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucass Posted February 13, 2017 Report Share Posted February 13, 2017 Ja od tygodnia jestem posiadaczem klamek MRV. Narazie jeszcze ich nie zamontowałem. Ale wyglądają na solidnie wykonane, i maja całkiem fajna kolorystykę. Wydaje mi się ze tu raczej nie ma jakiś większych różnic. Wszystkie są wykonane na CNC z podobnych materiałów. A w droższych płacisz tylko za markę. 0 Quote " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesiu94 Posted February 13, 2017 Report Share Posted February 13, 2017 Ja do f3 zamówiłem zwykłe, pewnie chińskie z allegro za 120 zł jakoś Powiem ci, że dość solidnie wykonane, spisywałe się bardzo dobrze po założeniu;d 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts