Rebel Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Czas coś zmienić przed sezone. :-) Wybór padł na klamki. Doradźcie jakiegoś producenta. Może nie górna półka ale taka środkowa. Ma ktoś doświadczenie z firmą MRV, jak się sprawują polskie "Womit techy" :-) Wstępnie budżet około 300PLN. 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Ja od tygodnia jestem posiadaczem klamek MRV. Narazie jeszcze ich nie zamontowałem. Ale wyglądają na solidnie wykonane, i maja całkiem fajna kolorystykę. Wydaje mi się ze tu raczej nie ma jakiś większych różnic. Wszystkie są wykonane na CNC z podobnych materiałów. A w droższych płacisz tylko za markę. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Ja do f3 zamówiłem zwykłe, pewnie chińskie z allegro za 120 zł jakoś Powiem ci, że dość solidnie wykonane, spisywałe się bardzo dobrze po założeniu;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi