Sulik Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam.Motocykl zostawiłem Panu Miłoszowi 4 tego kwietnia z wstępną diagnozą - zatkane dwa gaźniki.Naprawa miała polegać na dokładnym przeczyszczeniu gaźników i wyregulowaniu.Minęły prawie trzy tygodnie a motocykla nadal jak nie było, tak nie ma.Pan mechanik nie odbiera telefonów (co może jest uzasadnione kiedy grzebie w motocyklach) ale również i nie oddzwania.Kilkukrotnie podawał terminy, których nie dotrzymywał i w moim odczuciu zwodzi mnie przy każdej okazji, włącznie z pisaniem w piątek, że jeszcze coś musi zrobić z regulacją i odezwie się w sobotę.Kiedy dzwonię w Sobotę, Pan oświadcza mi, że w sobote to on ma zamknięte.To nie jest hate-speech, chociaż przyznam, że jestem mocno poddenerwowany.Chciałbym po prostu oszczędzić innym motocyklistom przejść z tym fachowcem.Nie jest to też nic osobistego, ponieważ w rozmowie, facet wydaje się być naprawdę sympatyczny.Po prostu opisuje co mi się przytrafiło.Prawda jest taka, że gdyby facet odrazu powiedział mi, że moto będzie u niego tyle stało, bo żaden ze mnie klient (w końcu zarobi na mnie tylko 250zł)i że ma mnóstwo ciekawszej roboty, to byłoby to uczciwe wobec mnie i byłoby dowodem jego profesjonalizmu.Ba! nawet bym mu zostawił ten motor na te 3 tygodnie, bo parcia na jazdę aż takiego nie mam.Najbardziej wpienia mnie jednak jak jestem robiony w kakao.Zdecydowałem więc, że w poniedziałek motocykl zabieram, bez względu na stopień przeprowadzonych prac. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 i żeby do głowy nie przyszło Ci płacić http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif chyba że do poniedziałku skończy 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 jak mnie wkur....ą tacy fachowcy... niecierpię nierzetelności i nie dotrzymywania terminów... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif Się pan weźmie panie Miłoszu za sprzedawanie ogórków a nie naprawianie motocykli! 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ten pro mechanik ostatnio o mały włos w ryj nie dostał, bo jeździliśmy quadem kółka na czas, a on z ryjem że jesteśmy poj**** itp. ( wszystko było dogadane i mieliśmy zgodę od zarządcy ).Ten mechanik ma problemy z naprawianiem skuterów , a bierze się za moto ( lipa ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDY 600 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Sulik-fajny temat i przestroga dla nas wielu lepiej popytać nas na FŁM tutaj można się dowiedzieć naprawdę DUŻO 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulik Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ten pro mechanik ostatnio o mały włos w ryj nie dostał, bo jeździliśmy quadem kółka na czas, a on z ryjem że jesteśmy poj**** itp. ( wszystko było dogadane i mieliśmy zgodę od zarządcy ).Ten mechanik ma problemy z naprawianiem skuterów , a bierze się za moto ( lipa )Wiesz co jest dziwne?że u niego stoją w warsztacie sprzęty za naprawdę wielkie pieniądze. WIdziałem tam nawet nowsze H-Davidsony...Wydaje mi się po prostu, że ja z naprawą za 250zł nie jestem dla niego klientem. Woli podłubać przy Harleyu, za którego weźmie 1000..Tylko tego mi w twarz nie powie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Pojedź sypnij mu z 3 razy i powiedz narka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Wojtek, podjedz do niego, zabierz moto i zawiez gdzie indziej - masz caly temat, ktory mechanik przez kogo polecany - szkoda czasu, sezonu i Twoich nerwow. 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 jak bedziesz z nim miał problem to pomogę pare szybkich i bedzie bez szans. Nie znoszę złodziei. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIHAŁ Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Też miałem z tym typem przeprawe ,jak mu skuter do naprawy zawiozłem. Jego wiedza na temat motocykli jest kompletnie zerowa. Moja rada , zabieraj szybko motocykl zanim Ci go popsuje. I absolutnie nic mu nie płać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulik Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Moto dzisiaj trafia do Kuby z Drewnowskiej 50. Zobaczymy jak jego losy potoczą się dalej.Mam nadzieje, że Pan Miłosz, będzie tylko niemiłym wspomnieniem, które spłuczę gorzałą przy najbliższym zlocie ludzi z forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Też wolę czasem 100 zeta komuś dopłacić i wiem że jest wszystko w dobrych rękach i na czas zrobione niż żydzić 50 zeta i się wk***iać bo ktoś doświadczenia na otwartym organizmie sobie robi na mój koszt - mam nadzieję że mu nie zapłaciłeś 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 A to widziałem wczoraj kolegę Sulika jak moto na przyczepce pasami wiązał - jechałem rowerkiem do pracy i jak tylko zobaczyłem to skojarzyłem, że chyba pan mechanik dał ciała i moto trzeba było zabrać. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulik Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Ej pamiętam cię! pomyślałem wtedy "jeszcze niech mnie rowerzysta rozjedzie i tak się skończy ten zasrany dzień". hahah 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Nieee no aż tak źle na rowerze nie jeżdżę ;-) ale widać bylo że nerwy na wyczerpaniu. Mam nadzieję, że to dobry prognostyk udanego sezonu jak już moto będzie zrobione. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek99 Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Jeżeli chodzi o ten serwis to nie mam z nim żadnych doświadczeń i chyba mieć nie będę czytając to co piszecie Dzięki za przestroge i LwG! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Teraz jest tam jakiś car detailing. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi