KLOSZ Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Czołem! Mam do oddania za butelczyne whiskacza (byle nie czerwony Walker ) duży (patrz zdjęcie) zestaw Świata Motocykli i Motocykla z lat 1998 - 2010, czy cos koło tego. Jest wiele numerów po kolei, są też luki, ale jest masa do czytania. Opisy nowych modeli, czyli obecnie opis motocykli nastoletnich Jeśli ktoś chciałby sobie poczytać, albo wykorzystać ten zestaw jako czytadła w poczekalni serwisu, knajpie czy kibelku to zapraszam do kontaktu. Odbiór z okolic ul. Obywatelskiej, albo gdzieś na Teofilowie. Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Jeśli aktualne to rezerwuję - poszła wiad. na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 OK, jest wstępna rezerwacja. Po sfinalizowaniu sprawy usunę ogłoszenie. Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Ja też chętnie przewietrzę biblioteczkę. Motocykl 10.10 do 08.16 oddam w dobre ręce. Jak ktoś chętny to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi