Rebel Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Szkolenie jest organizowane dla posiadaczy motocykli marki Suzuki. Nie ma warunku, aby motocykl był kupiony w salonie. Wszystko jest podane na stronie. Niestety potwierdzilem to telefonicznie przed chwila, tak wiec pozycja nr 13 na liscie jest wolna, jedziemy z szerszenicą na kulikowisko, zamiast do suzuki. 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbal Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Dzięki wszystkim za wspólnie spędzoną niedzielę. Uważam, że szkolenie było na fajnym poziomie i za te pieniądze to warto na początku sezonu wjeździć się w moto pod okiem takich instruktorów. 0 Cytuj Nas ne dogoniat !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Było super dzięki wszystkim 0 Cytuj Lazy An Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 takiego maila otrzymałem, MM Rider już nie jest organizerom Moto Szkoły Suzuki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weelkoo Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Cisza w temacie, a pojawiły się terminy tegorocznych szkoleń. Niestety wszystko trzeba załatwić bezpośrednio z instruktorem, bo nie ma już dealera Suzuki w Łodzi. Byłem dwa razy, polecam bo warto zainwestować te 150 plnów. Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez weelkoo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Witam,Właśnie się okazało, że będzie szkolenie w Łodzi gdyby ktoś był chętny podsyłam linka.Na pewno nie jest to tor ale na początek jest okej jak będę miał czas to w przyszłym czasie wybiorę się na jakieś szkolenie na torze http://www.suzuki-moto.pl/moto_szkola.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 to są darmowe szkolenia??? Jakoś nie widzę ceny 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 170 zł podobno. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Ktoś się wybiera? ☺ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Już 14 maja 2017 na Torze Łódź odbędzie się kolejne szkolenie Suzuki Shell Moto Szkoła*, którym opiekuje się nasz partner Suzuki Grandys Duo - gdzie dokonacie zapisów.= = = = = = = = = = = = = = = = = = =Zajęcia odbywają się w godz. 10-18. wg. następującego planu:10.00 - część teoretyczna10.45 - zajęcia praktyczne cz. 114.00 - lunch14.45 - zajęcia praktyczne cz. 217.30 - podsumowanie szkolenia i wręczenie certyfikatów18.00 - zakończenie szkolenia * - szkolenie wyłącznie dla posiadaczy jednośladów marki SUZUKI. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 zapisany, zobaczymy czy warto 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Byłem w zeszłym roku gdzie szkolenie było na smutnej i mi się podobało. Dowiedziałem się paru ciekawych rzeczy poćwiczyłem. Jeśli w tym jest na torze to powinno być jeszcze lepiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzetel Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 a czy tylko motocykle Suzuki czy swoim tez podjechac? ok doczytalem nie bylo pytania A jak by tak znaczek suzuki dokleić do baku? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Nie mam pojęcia dlaczego tylko Suzuki, pewnie jakieś dofinansowanie od Suzuki/Shella w ramach promocji marki... Bo koszt 170 zł raczej nie pokrywa całodniowego szkolenia. 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mottle Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zapisany, ciekaw jestem co to będzie za te 170 pln ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 dlaczego tylko Suzuki, Bo organizatorem jest Suzuki Zapisany, ciekaw jestem co to będzie za te 170 pln ? Ja również Do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mottle Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 No i kolejne szkolenie zaliczone, dobrze wydane 170 pln. Zakres i forma inna niż w dotychczasowych szkoleniach, pomimo tego ciekawie i pouczająco 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Także o 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Faktycznie całkiem fajne szkolenie, aż się zastanawiam nad 2 częścią. Tylko niestety nie w Łodzi i w piątek... 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Faktycznie całkiem fajne szkolenie, aż się zastanawiam nad 2 częścią. Tylko niestety nie w Łodzi i w piątek... fajne, fajne ... i pogodę mieliśmy super ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 No, lało się po pewnych częściach jak nie wiem co... ale z dwojga złego, lepiej w tych częściach mieć mokro niż na torze 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 wysuszyliśmy się wracając do domu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 są już zdjęcia : https://drive.google.com/drive/folders/0BxmQVDvB-JdrVkxTTnY2SDhFUFE https://drive.google.com/drive/folders/0BxmQVDvB-JdrbVVsLVpTdmo5WDA 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Ktoś może wybiera się na 2gi stopień do Słomczyna ? https://www.jcgroup.com.pl/n/18/suzuki-shell-moto-szkoa-ii-stopie 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 fajne chociaż gorąco i trochę długie przestoje jeśli miałbym się czepiać. Natomiast podsumowując, odebrałem pozytywnie chociaż jechać enduro nie miało większego sensu.. ktoś wie jak Koledzy którzy na koniec mieli "przygody"? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi