Rebel Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Szkolenie jest organizowane dla posiadaczy motocykli marki Suzuki. Nie ma warunku, aby motocykl był kupiony w salonie. Wszystko jest podane na stronie. Niestety potwierdzilem to telefonicznie przed chwila, tak wiec pozycja nr 13 na liscie jest wolna, jedziemy z szerszenicą na kulikowisko, zamiast do suzuki. 0 Cytuj Live slow!!!
macbal Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Dzięki wszystkim za wspólnie spędzoną niedzielę. Uważam, że szkolenie było na fajnym poziomie i za te pieniądze to warto na początku sezonu wjeździć się w moto pod okiem takich instruktorów. 0 Cytuj Nas ne dogoniat !!!
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2014 Było super dzięki wszystkim 0 Cytuj Lazy An
Piotr Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2015 takiego maila otrzymałem, MM Rider już nie jest organizerom Moto Szkoły Suzuki 0 Cytuj
weelkoo Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Cisza w temacie, a pojawiły się terminy tegorocznych szkoleń. Niestety wszystko trzeba załatwić bezpośrednio z instruktorem, bo nie ma już dealera Suzuki w Łodzi. Byłem dwa razy, polecam bo warto zainwestować te 150 plnów. Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez weelkoo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
szerszung Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Witam,Właśnie się okazało, że będzie szkolenie w Łodzi gdyby ktoś był chętny podsyłam linka.Na pewno nie jest to tor ale na początek jest okej jak będę miał czas to w przyszłym czasie wybiorę się na jakieś szkolenie na torze http://www.suzuki-moto.pl/moto_szkola.html 0 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 to są darmowe szkolenia??? Jakoś nie widzę ceny 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Suchy-wolk Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Już 14 maja 2017 na Torze Łódź odbędzie się kolejne szkolenie Suzuki Shell Moto Szkoła*, którym opiekuje się nasz partner Suzuki Grandys Duo - gdzie dokonacie zapisów.= = = = = = = = = = = = = = = = = = =Zajęcia odbywają się w godz. 10-18. wg. następującego planu:10.00 - część teoretyczna10.45 - zajęcia praktyczne cz. 114.00 - lunch14.45 - zajęcia praktyczne cz. 217.30 - podsumowanie szkolenia i wręczenie certyfikatów18.00 - zakończenie szkolenia * - szkolenie wyłącznie dla posiadaczy jednośladów marki SUZUKI. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Mario Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 zapisany, zobaczymy czy warto 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
szerszung Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Byłem w zeszłym roku gdzie szkolenie było na smutnej i mi się podobało. Dowiedziałem się paru ciekawych rzeczy poćwiczyłem. Jeśli w tym jest na torze to powinno być jeszcze lepiej 0 Cytuj
rzetel Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 a czy tylko motocykle Suzuki czy swoim tez podjechac? ok doczytalem nie bylo pytania A jak by tak znaczek suzuki dokleić do baku? 0 Cytuj
Mario Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Nie mam pojęcia dlaczego tylko Suzuki, pewnie jakieś dofinansowanie od Suzuki/Shella w ramach promocji marki... Bo koszt 170 zł raczej nie pokrywa całodniowego szkolenia. 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
Mottle Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zapisany, ciekaw jestem co to będzie za te 170 pln ? 0 Cytuj
Piter Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 dlaczego tylko Suzuki, Bo organizatorem jest Suzuki Zapisany, ciekaw jestem co to będzie za te 170 pln ? Ja również Do zobaczenia 0 Cytuj
Mottle Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 No i kolejne szkolenie zaliczone, dobrze wydane 170 pln. Zakres i forma inna niż w dotychczasowych szkoleniach, pomimo tego ciekawie i pouczająco 0 Cytuj
Mario Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 Faktycznie całkiem fajne szkolenie, aż się zastanawiam nad 2 częścią. Tylko niestety nie w Łodzi i w piątek... 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
Piter Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 Faktycznie całkiem fajne szkolenie, aż się zastanawiam nad 2 częścią. Tylko niestety nie w Łodzi i w piątek... fajne, fajne ... i pogodę mieliśmy super ;-) 0 Cytuj
Mario Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 No, lało się po pewnych częściach jak nie wiem co... ale z dwojga złego, lepiej w tych częściach mieć mokro niż na torze 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
Piter Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 wysuszyliśmy się wracając do domu 0 Cytuj
Piter Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 są już zdjęcia : https://drive.google.com/drive/folders/0BxmQVDvB-JdrVkxTTnY2SDhFUFE https://drive.google.com/drive/folders/0BxmQVDvB-JdrbVVsLVpTdmo5WDA 0 Cytuj
Mario Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2017 Ktoś może wybiera się na 2gi stopień do Słomczyna ? https://www.jcgroup.com.pl/n/18/suzuki-shell-moto-szkoa-ii-stopie 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
3voQ Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2017 fajne chociaż gorąco i trochę długie przestoje jeśli miałbym się czepiać. Natomiast podsumowując, odebrałem pozytywnie chociaż jechać enduro nie miało większego sensu.. ktoś wie jak Koledzy którzy na koniec mieli "przygody"? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi