M-461 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Pozdrowienia dla wszystkich ze szkolenia:) Jak by ktoś z Was podjechał po płytkę ze zdjęciami i była by już to napiszcie. PS. wczoraj obejrzałem sobie DVD "Przyspieszenie 2" - fajnie gdyż sporo rzeczy się pokrywa z tym co było w sobotę omawiane w teorii prowadzenia moto. Teraz Dominik nabytą wiedzę musisz przekazać dalej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Spróbuję Żałuje tylko, że nie robiłem notatek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-461 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Spróbuję Żałuje tylko, że nie robiłem notatek A szkoda. Ale obiecuję że bedziemy współpracować żeby było lżej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Spróbuję Żałuje tylko, że nie robiłem notatek Notatki do nabycia w dobrych księgarniach: Keith Code "Przyśpieszenie II" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 tak zwłaszcza na prostej oprócz tego że ma promień skrętu barki rzecznej i przy parkingowych manewrach w prawo nadgarstek przyciska mi do baku to jest super pokonywanie zakrętów jak i przyśpieszenia to istna bajka przecie te szpeje same skręcają nie wiem jak to robisz że Ci nadgarstek do baku przyciska , latam 3 sez i nigdy takiego czegoś nei miałem a mamy takie same moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Notatki do nabycia w dobrych księgarniach: Keith Code "Przyśpieszenie II" Hehe, tej jeszcze nie mam (mam narazie tylko dvd z tej książki). Ogólnie czekając na ładną pogodę kończę właśnie "Motocyklistę doskonałego" Davida Hough 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kór@ś Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 przecie te szpeje same skręcają nie wiem jak to robisz że Ci nadgarstek do baku przyciska , latam 3 sez i nigdy takiego czegoś nei miałem a mamy takie same moto na trasie to same skręcają to fakt ale przy zabawie na placu przy minimalnych prędkościach i kierownicy skręconej do oporu przynajmniej mnie ręka zostaje zblokowana ale może ja jakiś dziwny jestem Ja będę leciał z przyczepą i mam miejsce na jedno moto. Zapraszam Dziś posłałem kase za szkolenie więc chetnie pociągnoł bym temat wspólnego wypadu dalej . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Byłem wczoraj na Włókniarzy w MM RIder - Suzuki - nie mają jeszcze płytki ze zdjęciami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) Niestety w Łodzi nie ma dobrego placu dla imprez typu SSMS. Polecam spróbować sesje w innych miastach. Ja jedną odbyłem na lotnisku a Bednarach pod Poznaniem. Super asfalt. Niezwykle przyczepny. Także oprócz przeciwskrętu i hamowania również kolano było intensywnie ćwiczone Naprawdę polecam ten program. Strasznie żałuję, że BMW Polska myśli tylko o kierowcach gs'ów Edytowane 25 Maja 2013 przez Mr.B (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weelkoo Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Byłem wczoraj na Włókniarzy w MM RIder - Suzuki - nie mają jeszcze płytki ze zdjęciami. No patrz... A wybierałem się do nich, bo na stronie są zdjęcia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 No patrz... A wybierałem się do nich, bo na stronie są zdjęcia. Fajne zdjęcia wyszły:) w mmrider powiedzieli ze napiszą maila albo zadzwonią jak juz będzie plytka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 odebrałem dziś płytkę, wrzuciłem do sieci - jak ktoś chce to na PRIV i podeśle link do zdjęć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 odebrałem dziś płytkę, wrzuciłem do sieci - jak ktoś chce to na PRIV i podeśle link do zdjęć To ja poproszę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weelkoo Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 O, to i ja muszę podjechać odebrać zdjęcia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 O, to i ja muszę podjechać odebrać zdjęcia... A może chcesz ściągnąć z sieci - jak tak to napisz na priv do mnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weelkoo Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Pojawił się terminarz szkoleń na 2014 r. W Łodzi szkolenie tak jak w zeszłym roku - 27 kwietnia, w WORD na Maratońskiej. Dziś byłem się zapisać, 7 osób było już na liście. Kto chętny niech się śpieszy. Warto przed sezonem zapodać takie szkolenie, żeby rozruszać się po zimie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 ja w tym roku odpuszczę sobie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbal Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Hej WEELKOO Gdzie są zapisy? 0 Cytuj Nas ne dogoniat !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weelkoo Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 W salonie SUZUKI (MM Rider) na al. Włókniarzy 38 (przy Teresy). TU info. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 ja też się zapisałm 0 Cytuj Lazy An Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Obawiam się, że chodzi tylko właścicieli Suzuki zakupionych w salonach. Kiedyś mieli taką akcję. Kupując moto dostajesz szkolenie w gratisie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 takich szczegółów tam nie wyczytałam, poza tym szkolenie jest płatne wiec może jest szansa też dla innych użytkowników tych jakże wspaniałych motocykli:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Żeby rozwiać wasze wątpliwości zadzwoniłem do organizatora i musi pytać "wyższych instancji" bo sam nie wie. Ma do mnie oddzwonić. Dam znać 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Żeby rozwiać wasze wątpliwości zadzwoniłem do organizatora i musi pytać "wyższych instancji" bo sam nie wie. Ma do mnie oddzwonić. Dam znać Właśnie byłem się zapisać, z samego rana - czyli o 10.30 :-). Pani w salonie nic nie wspominała o konieczności zakupu Suzuki. Jedynym problemem był fakt, że lista jest już pełna - czyli 12 osób już się zapisało. Jestem na liście 13 (jako rezerwowy). Jest jeszcze możliwość, że grupa zostanie rozszerzona do 20 osób, ale decyzje muszą zapaść "wyżej". Wszystkie normalne miasta mają po 2 terminy a Łódź jak to Łódź... W każdym bądź razie jest szansa na drugi termin albo większą grupę - to drugie pewnie ze stratą dla jakości szkolenia. Prowadzą również szkolenia w Ułężu, jednak tam tylko level więcej niż podstawowy, i można już niedługo będzie się zapisywać bo pierwszy termin to 1 czerwca. 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weelkoo Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Szkolenie jest organizowane dla posiadaczy motocykli marki Suzuki. Nie ma warunku, aby motocykl był kupiony w salonie. Wszystko jest podane na stronie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi