Skocz do zawartości

Suzuki Shell Moto Szkoła

Mawet

Rekomendowane odpowiedzi

Pozdrowienia dla wszystkich ze szkolenia:)

Jak by ktoś z Was podjechał po płytkę ze zdjęciami i była by już to napiszcie.

PS. wczoraj obejrzałem sobie DVD "Przyspieszenie 2" - fajnie gdyż sporo rzeczy się pokrywa z tym co było w sobotę omawiane w teorii prowadzenia moto.

Teraz Dominik nabytą wiedzę musisz przekazać dalej 

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Dominik

11

• weelkoo

9

• piżmak

7

• Piotr

7

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Spróbuję ;) Żałuje tylko, że nie robiłem notatek :smile:

A szkoda. Ale obiecuję że bedziemy współpracować żeby było lżej :smile:

Spróbuję ;) Żałuje tylko, że nie robiłem notatek :smile:

Notatki do nabycia w dobrych księgarniach: Keith Code "Przyśpieszenie II" :biggrin:

tak zwłaszcza na prostej :P

oprócz tego że ma promień skrętu barki rzecznej i przy parkingowych manewrach w prawo nadgarstek przyciska mi do baku  to jest super

pokonywanie zakrętów jak i przyśpieszenia to istna bajka

przecie te szpeje same skręcają :biggrin:

nie wiem jak to robisz że Ci nadgarstek do baku przyciska , latam 3 sez i nigdy takiego czegoś nei miałem a mamy takie same moto

Notatki do nabycia w dobrych księgarniach: Keith Code "Przyśpieszenie II" :biggrin:

Hehe, tej jeszcze nie mam (mam narazie tylko dvd z tej książki). Ogólnie czekając na ładną pogodę kończę właśnie "Motocyklistę doskonałego" Davida Hough :smile:

przecie te szpeje same skręcają :biggrin:

nie wiem jak to robisz że Ci nadgarstek do baku przyciska , latam 3 sez i nigdy takiego czegoś nei miałem a mamy takie same moto

na trasie to same skręcają to fakt ale przy zabawie na placu przy minimalnych prędkościach i kierownicy skręconej do oporu przynajmniej mnie ręka zostaje zblokowana ale może ja jakiś dziwny jestem :decayed:

Ja będę leciał z przyczepą i mam miejsce na jedno moto. Zapraszam :smile:

Dziś posłałem kase za szkolenie więc chetnie pociągnoł bym temat wspólnego wypadu dalej .

• 3 tygodnie później...

Niestety w Łodzi nie ma dobrego placu dla imprez typu SSMS. Polecam spróbować sesje w innych miastach. Ja jedną odbyłem na lotnisku a Bednarach pod Poznaniem. Super asfalt. Niezwykle przyczepny. Także oprócz przeciwskrętu i hamowania również kolano było intensywnie ćwiczone ;)

Naprawdę polecam ten program. Strasznie żałuję, że BMW Polska myśli tylko o kierowcach gs'ów :sad2:

Edytowane przez Mr.B (wyświetl historię edycji)

Byłem wczoraj na Włókniarzy w MM RIder - Suzuki - nie mają jeszcze płytki ze zdjęciami.

No patrz... A wybierałem się do nich, bo na stronie są zdjęcia.

No patrz... A wybierałem się do nich, bo na stronie są zdjęcia.

Fajne zdjęcia wyszły:) w mmrider powiedzieli ze napiszą maila albo zadzwonią jak juz będzie plytka

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...

Pojawił się terminarz szkoleń na 2014 r. W Łodzi szkolenie tak jak w zeszłym roku - 27 kwietnia, w WORD na Maratońskiej. Dziś byłem się zapisać, 7 osób było już na liście. Kto chętny niech się śpieszy. Warto przed sezonem zapodać takie szkolenie, żeby rozruszać się po zimie.

Obawiam się, że chodzi tylko właścicieli Suzuki zakupionych w salonach. Kiedyś mieli taką akcję. Kupując moto dostajesz szkolenie w gratisie.

takich szczegółów tam nie wyczytałam, poza tym szkolenie jest płatne wiec może jest szansa też dla innych użytkowników tych jakże wspaniałych motocykli:)

Żeby rozwiać wasze wątpliwości zadzwoniłem do organizatora i musi pytać "wyższych instancji" bo sam nie wie. Ma do mnie oddzwonić. Dam znać :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Żeby rozwiać wasze wątpliwości zadzwoniłem do organizatora i musi pytać "wyższych instancji" bo sam nie wie. Ma do mnie oddzwonić. Dam znać :smile:

Właśnie byłem się zapisać, z samego rana - czyli o 10.30 :-). Pani w salonie nic  nie wspominała o konieczności zakupu Suzuki. Jedynym problemem był fakt, że lista jest już pełna - czyli 12 osób już się zapisało. Jestem na liście 13 (jako rezerwowy). Jest jeszcze możliwość, że grupa zostanie rozszerzona do 20 osób, ale decyzje muszą zapaść "wyżej". Wszystkie normalne miasta mają po 2 terminy a Łódź jak to Łódź... W każdym bądź razie jest szansa na drugi termin albo większą grupę - to drugie pewnie ze stratą dla jakości szkolenia.

Prowadzą również szkolenia w Ułężu, jednak tam tylko level więcej niż podstawowy, i można już niedługo będzie się zapisywać bo pierwszy termin to 1 czerwca. 

Live slow!!!

Szkolenie jest organizowane dla posiadaczy motocykli marki Suzuki. Nie ma warunku, aby motocykl był kupiony w salonie. Wszystko jest podane na stronie.