Piotr Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 w poprzednim roku brałem udział i ćwiczyliśmy na Smutnej - kiepska nawierzchnia była, ale dyplom dali 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weelkoo Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Mój kolega też był (na DL-u). Może go kojarzysz... Polecił mi ten kurs. Podobno prowadzący miał duuuuże zastrzeżenia do nawierzchni. Na Maratońskiej to chyba wszędzie asfalt jest... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Oprócz mojego DL'a były tam jeszcze 4 takie Na Smutnej było dużo żwiru i nierówności, jeden zaliczył szlifa, a drugi wywrotkę i przerysował sobie nowego, białego DL'a 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Ja w tym roku chcę jechać na drugi etap do Ułęża (2 czerwca). Ktoś z Łodzi się wybiera? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Ja w tym roku chcę jechać na drugi etap do Ułęża (2 czerwca). Ktoś z Łodzi się wybiera? A coś więcej możesz o tym napisać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 szkoda tylko suzuki. Yamaha to organizuje ale imprezę dla lasek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 szkoda tylko suzuki. Yamaha to organizuje ale imprezę dla lasek Kup Suzuki albo zmień płeć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 A coś więcej możesz o tym napisać Napiszę jak wrócę, bo na razie sam nic nie wiem i jadę w ciemno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 a Dzień motocyklisty na Poznaniu ? tzn nie dla siebie bo ja tam wolę Speed Daye 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zapisałem się na najbliższa sobotę 27.04 na szkolenie Suzuki na Maratońską Kto z Was się też wybiera? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zapisałem się na najbliższa sobotę 27.04 na szkolenie Suzuki na Maratońską Kto z Was się też wybiera? Ja się wybieram. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ja się wybieram. To miło poznać i do zobaczenia w sobotę od dawna jeździsz ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weelkoo Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) I ja, ja też będę To do tej pory miejsca były? Jak widziałem listę chętnych, to sporo osób było... Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez weelkoo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja podobno dziś wpisałem się na ostatnie a wiecie ile osób będzie? duża czy małą grupa Wychodzi na to że 3 Bandity Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez Dominik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napor Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 To miło poznać i do zobaczenia w sobotę od dawna jeździsz ? Do zobaczenia w sobotę. Trzeci sezon na moto . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Też będę (mała czarna SV bez owiewek). Do zobaczenia. PS. o której się zaczyna? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ja podobno dziś wpisałem się na ostatnie a wiecie ile osób będzie? duża czy małą grupa Wychodzi na to że 3 Bandity W zeszłym roku były dwie grupy 12 osobowe. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 W zeszłym roku lataliśmy w pełnym słońcu po WORDzie i nie było miło przez ten żar z nieba ale atmosfera jak najbardziej spoko. W tym roku nie zanosi się na powtórkę piekielnego słoneczka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Też będę (mała czarna SV bez owiewek). Do zobaczenia. PS. o której się zaczyna? O godz.10:00:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Pozdrowienia dla wszystkich ze szkolenia:)Jak by ktoś z Was podjechał po płytkę ze zdjęciami i była by już to napiszcie. PS. wczoraj obejrzałem sobie DVD "Przyspieszenie 2" - fajnie gdyż sporo rzeczy się pokrywa z tym co było w sobotę omawiane w teorii prowadzenia moto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kór@ś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 pozdro próbuje się wkręcić na 2 etap w czerwcu ale nie mam jeszcze odpowiedzi czy są wolne miejsca jak by mi się udało to chętnie ustawił bym się z kimś na wspólny wypad do Ułęża 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ja będę leciał z przyczepą i mam miejsce na jedno moto. Zapraszam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kór@ś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ja będę leciał z przyczepą i mam miejsce na jedno moto. Zapraszam jak tylko odpiszą na maila lub się do nich dodzwonię i potwierdzą miejsce to będę Cię łapał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napor Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Pozdrowienia dla wszystkich ze szkolenia:) Jak by ktoś z Was podjechał po płytkę ze zdjęciami i była by już to napiszcie. PS. wczoraj obejrzałem sobie DVD "Przyspieszenie 2" - fajnie gdyż sporo rzeczy się pokrywa z tym co było w sobotę omawiane w teorii prowadzenia moto. Pozdrowienia . Postaram się podjechać po majówce i spytać o płytkę. Jak będzie dam znać. pozdro próbuje się wkręcić na 2 etap w czerwcu ale nie mam jeszcze odpowiedzi czy są wolne miejsca jak by mi się udało to chętnie ustawił bym się z kimś na wspólny wypad do Ułęża Z ciekawości zapytam: oswoiłeś się już z nowym sprzętem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kór@ś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Z ciekawości zapytam: oswoiłeś się już z nowym sprzętem? tak zwłaszcza na prostej oprócz tego że ma promień skrętu barki rzecznej i przy parkingowych manewrach w prawo nadgarstek przyciska mi do baku to jest super pokonywanie zakrętów jak i przyśpieszenia to istna bajka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi