Kovalchuck Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 Siemanko, może wyjdę trochę na zielonego, ale wytłumaczy mi ktoś dlaczego zabezpiecza się taki korek ? Każdy korek akcesoryjny, praktycznie każdy już ma specjalny otworek do tego typu zabezpieczania. Po co ? Dlaczego ? Czekam na odpowiedzi uprzedzam odpowiedzi typu ,,żeby się nie wykręcił <heheszki>" wcale mnie nie urządzają ! LwG 0 Quote Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nervous Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 To chyba stricte pod wyścigi, przynajmniej w Przyspieszeniu było napisane, że niektóre tory wymagają właśnie zabezpieczenia wlewu/spustu oleju, filtra oleju, wymianę płynu chłodzącego na wode itd. Żeby ograniczyć do minimum możliwość rozlania czegoś śliskiego na torze, co spowodowałoby niemały przestój. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovalchuck Posted January 27, 2017 Author Report Share Posted January 27, 2017 no i to mnie się podoba taka odpowiedź 0 Quote Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Link to comment Share on other sites More sharing options...
rooland Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 Dokładnie tak. Tylko pod tor. Na treningi jak kto woli woli ale jak zawody to obowiązkowo. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts