Kovalchuck Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Siemanko, może wyjdę trochę na zielonego, ale wytłumaczy mi ktoś dlaczego zabezpiecza się taki korek ? Każdy korek akcesoryjny, praktycznie każdy już ma specjalny otworek do tego typu zabezpieczania. Po co ? Dlaczego ? Czekam na odpowiedzi uprzedzam odpowiedzi typu ,,żeby się nie wykręcił <heheszki>" wcale mnie nie urządzają ! LwG 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 To chyba stricte pod wyścigi, przynajmniej w Przyspieszeniu było napisane, że niektóre tory wymagają właśnie zabezpieczenia wlewu/spustu oleju, filtra oleju, wymianę płynu chłodzącego na wode itd. Żeby ograniczyć do minimum możliwość rozlania czegoś śliskiego na torze, co spowodowałoby niemały przestój. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 no i to mnie się podoba taka odpowiedź 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Dokładnie tak. Tylko pod tor. Na treningi jak kto woli woli ale jak zawody to obowiązkowo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi