Filon Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Moze miałby ktoś ochote przelecieć sie do Poznania w sobote? 0 Cytuj
Jarek Wadowiec Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 witam fajna imprezka sie szykuje ........jak by sie zebralo pare moto to bym polecial ...? ile wejscie ??? 0 Cytuj
MateuszZR7 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ja jadę z kolegami ze szkoły, ale niestety autem My jedziemy w niedzielę i jak ktoś byłby chętny jechać to mamy jeszcze jedno miejsce wolne w aucie.Wejście na sobotę kosztuje 20zł, a na niedzielę 35zł. 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 22 kwietnia Bemowo - bliżej i jest to samo: stunt, drift + 1/4 mili drag race http://motocykle-lodz.pl/topic/1252-22kwietnia-warszawa-14mili-drift-stunt/ Wjazd też 35zł. Ja się mocno zastanawiam nad nim! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
MateuszZR7 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 22 kwietnia Bemowo - bliżej i jest to samo: stunt, drift + 1/4 mili drag racehttp://motocykle-lod...li-drift-stunt/Wjazd też 35zł. Ja się mocno zastanawiam nad nim!Tylko w poznaniu są to zawody Europejskie ( i większość zawodników z polskiej stawki będzie właśnie tutaj ).I tutaj zobaczymy po raz przedostatni furmany z silnikami BMW M-POWER, bo regulamin się zmienia i za miesiąc auta będę już miały silniki z amerykanów np. od Vipera. 0 Cytuj
Jarek Wadowiec Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 wlasnie w poznaniu to jest wypas Impreza !!!!i co ktos chetny ? 0 Cytuj
Filon Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ja jak najbardziej chetny jesli pogoda nie dopisze to 4 koła , pisze sie na niedziele. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi