Filon Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Moze miałby ktoś ochote przelecieć sie do Poznania w sobote? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Wadowiec Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 witam fajna imprezka sie szykuje ........jak by sie zebralo pare moto to bym polecial ...? ile wejscie ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ja jadę z kolegami ze szkoły, ale niestety autem My jedziemy w niedzielę i jak ktoś byłby chętny jechać to mamy jeszcze jedno miejsce wolne w aucie.Wejście na sobotę kosztuje 20zł, a na niedzielę 35zł. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 22 kwietnia Bemowo - bliżej i jest to samo: stunt, drift + 1/4 mili drag race http://motocykle-lodz.pl/topic/1252-22kwietnia-warszawa-14mili-drift-stunt/ Wjazd też 35zł. Ja się mocno zastanawiam nad nim! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 22 kwietnia Bemowo - bliżej i jest to samo: stunt, drift + 1/4 mili drag racehttp://motocykle-lod...li-drift-stunt/Wjazd też 35zł. Ja się mocno zastanawiam nad nim!Tylko w poznaniu są to zawody Europejskie ( i większość zawodników z polskiej stawki będzie właśnie tutaj ).I tutaj zobaczymy po raz przedostatni furmany z silnikami BMW M-POWER, bo regulamin się zmienia i za miesiąc auta będę już miały silniki z amerykanów np. od Vipera. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Wadowiec Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 wlasnie w poznaniu to jest wypas Impreza !!!!i co ktos chetny ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filon Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ja jak najbardziej chetny jesli pogoda nie dopisze to 4 koła , pisze sie na niedziele. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi