Fanel Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Na zakończenie roku podsyłam trochę humoru egzaminacyjnego Niedawno zdawałem egzamin i zauważyłem, że w testach pojawiają się pewne podchwytliwe pytania, na których z rozpędu można zaznaczyć niewłaściwą odpowiedź Zapewnić estetyczny wygląd? No jasne Ale okazuje się, że przede wszystkim chronić przed urazami Podobnie z rękawicami Wyziębiony człowiek? Wiadomo co go rozgrzeje Ale i tym razem oczywista odpowiedź nie jest właściwa Jak widać odpowiedzi bywają bardzo mylące, a dodatkowym utrudnieniem jest fakt, że tylko jedna jest prawidłowa Edytowane 31 Grudnia 2016 przez Fanel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj SZYBKIPLIK.PL - polecam do bezpiecznego przesyłania plików przez internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Na teraźniejszych egzaminach jest cała masa dziwnych pytań Ale to ostatnie z alkoholem najlepsze;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Pomóż kierującemu w trudnej sytuacji http://www.wiocha.pl/1458906,Pomoz-kierujacemu-w-takiej-sytuacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi