Fanel Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Na zakończenie roku podsyłam trochę humoru egzaminacyjnego Niedawno zdawałem egzamin i zauważyłem, że w testach pojawiają się pewne podchwytliwe pytania, na których z rozpędu można zaznaczyć niewłaściwą odpowiedź Zapewnić estetyczny wygląd? No jasne Ale okazuje się, że przede wszystkim chronić przed urazami Podobnie z rękawicami Wyziębiony człowiek? Wiadomo co go rozgrzeje Ale i tym razem oczywista odpowiedź nie jest właściwa Jak widać odpowiedzi bywają bardzo mylące, a dodatkowym utrudnieniem jest fakt, że tylko jedna jest prawidłowa Edytowane 31 Grudnia 2016 przez Fanel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj SZYBKIPLIK.PL - polecam do bezpiecznego przesyłania plików przez internet
Lesiu94 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 Na teraźniejszych egzaminach jest cała masa dziwnych pytań Ale to ostatnie z alkoholem najlepsze;p 0 Cytuj
Pajmon Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Pomóż kierującemu w trudnej sytuacji http://www.wiocha.pl/1458906,Pomoz-kierujacemu-w-takiej-sytuacji 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi