luk2por Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Nie wytrzymałem i zabrałem dzisiaj moja Suzi na przejażdżkę. Miny kierowców samochodów- bezcenne. Jako,że od zakupu nie miałem okazji wyjechać gdzieś dalej niż na plac wokół parkingu to można powiedzieć, że był to nasz "pierwszy raz". Moto zaskoczyło mnie poręcznością i łatwością prowadzenia. Czułem przed nią respekt po wypowiedziach "fachowcow" na różnych forach. Nie było uslizgów ani narowistosci przy dodawaniu gazu pomimo średnich warunków pogodowych. Oby tak już pozostało. Bajery typu przeszklony dekiel sprzęgła czy wydech Leo Vince cieszą oko i ucho. Ale tak na prawdę dobre opony i heble mają znaczenie gdyż odpowiadają za nasze życie a tu nie mam nic do zarzucenia. Jak na 17 letni motocykl pozytywnie mnie zaskoczył. Lwg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Brawo za odwagę, gdy wracałam dziś z pracy to też mi to przeszło przez myśl Gratuluję maszyny, niechaj służy dłuugo i bezawaryjnie 0 Cytuj Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Fajnie wygląda biała. Gratulacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPL Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 SV zawsze spoko Fajnie ze udało ci się dostać egzemplarz z którego jesteś zadowolony ale niech cię nie zwiedzie pozorne poczucie opanowania Posiadający nie na darmo wypowiadali się w ten sposób. Wkręcisz ją na odpowiednie obroty, a odwdzięczy ci się dokładnie tym o czym słyszałeś Szerokości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2por Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zdaje sobie z tego sprawę. Ale po wpisach , ze od 2000 obr. jest juz narowista spodziewałem się wiekszych problemow z opanowaniem moto i że spokojna jazda będzie dość trudna. Ale respekt i tak pozostał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 oj tam sv nie daje rady tylko na długich szybkich zawieszenie do d*py + zrywny silnik V i to jedyne co może cię zaskoczyć 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zawsze bardzo miło wspominam moją SV. Jak mawia klasyk "będziesz pan zadowolony" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Wygląda jak "nówka-sztuka" - ładnie jej w białym - szerokości! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Na wahaczu sól drogowa czy za mocna chemia? szkoda ze nie m pełnych owiewek wtedy dopiero wyglądała by nieziemsko, ale i teraz nie ma się do czego przyczepić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2por Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Byłem, sprawdziłem i jest to niestety odbarwienie chemią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterr Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Super motocykl! Ja ze swojej jestem bardzo zadowolony! Niech sluzy i niezawodzi... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2por Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Po przejechaniu kilkuset kilometrów w 99 % po miescie,średnie spalanie 4,68 l/100 km. Myślę, że całkiem nieźle. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYA1910 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 fajny motocykl:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi