Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Szkolenia Na Torze Pod Łodzią? Opinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mieliście już styczność ze szkoleniami organizowanymi w ramach łódzkiego toru znajdującego się przy trasie Zgierz-Stryków? Chciałbym wykupić pakiet dla kogoś w ramach prezentu ale najpierw wolałbym poznać jakieś wrażenia uczestników szkoleń ponieważ kwoty nie są "kieszonkowe".

Szkoła Motocyklowa Turbo
Opublikowano

Dokładnie żeby myśleć o szkoleniu techniki jazdy motocyklem to najważniejsze jest to kto to prowadzi a nie samo miejsce polecam szkolenia z Tomkiem Kulikiem z kulikowisko.pl można poczytać na www i popytać na forum pozdrawiam serdecznie Robert 😁

Opublikowano

Na stronie toru jest oferta szkoleń, nie wiem jaka szkoła je prowadzi. Chodziło mi o szkolenia na czterech kołach z własnym samochodem. Oferma ze mnie, nie wspomniałem o tym.

Szkoła Motocyklowa Turbo
Opublikowano

A to fakt trochę pomyliłeś fora dyskusyjne,zadzwoń do nich i spytaj kto prowadzi a potem wpisz nazwisko w gogle i poczytaj o prowadzących 😁

Szkoła Motocyklowa Turbo
Opublikowano

Na stronie toru jest oferta szkoleń, nie wiem jaka szkoła je prowadzi. Chodziło mi o szkolenia na czterech kołach z własnym samochodem. Oferma ze mnie, nie wspomniałem o tym.

A to fakt trochę pomyliłeś fora dyskusyjne,zadzwoń do nich i spytaj kto prowadzi a potem wpisz nazwisko w gogle i poczytaj o prowadzących

Opublikowano

Wchodzę i widzę, że jakiś nowy post z OSK Turbo to myślę, super pewnie grafik treningów na 2017r.

A tu smutek :/

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Szkoła Motocyklowa Turbo
Opublikowano

Po Nowym roku

Opublikowano

Nie wiem jakie są szkolenia organizowane przez Tor Łódź, za to wielokrotnie uczestniczyłem w szkoleniach z cyklu Kulikowisko i mogę w 100% polecić tym bardziej, że odbywają się na różnych obiektach.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

A czy ktoś z szanownego grona zapisał się może na jazdy swobodne w sobotę 1 kwietnia 2017 ?

Ja się długo zastanawiałem, czy to dobry pomysł, aby sezon zacząć od wizyty na torze. Doszedłem do wniosku, że to głupi pomysł, ale i tak się zapisałem.

SV650s -> GSX1300R -> ZZR1400 -> ZX10R

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kolega był na szkoleniu organizowanym przez miesięcznik M......L  na torze Łódź tak mnie zachęcił że zapisuję się na następną edycję z tym że raczej dla początkujących to jest mimo że 3sezony za mną i 30tys km zrobiłem ale na naukę nigdy za późno 😀

Opublikowano (edytowane)

A szkolenie na 4kołach polecam na tym torze znam wszystkich instruktorów i za nikogo się nie będę wstydził . Dodatkowo konfiguracja toru jest bardzo atrakcyjna technicznie więc samo to daje dużo

Edytowane przez Robcio (wyświetl historię edycji)