Heidevar Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Mieliście już styczność ze szkoleniami organizowanymi w ramach łódzkiego toru znajdującego się przy trasie Zgierz-Stryków? Chciałbym wykupić pakiet dla kogoś w ramach prezentu ale najpierw wolałbym poznać jakieś wrażenia uczestników szkoleń ponieważ kwoty nie są "kieszonkowe". 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Dokładnie żeby myśleć o szkoleniu techniki jazdy motocyklem to najważniejsze jest to kto to prowadzi a nie samo miejsce polecam szkolenia z Tomkiem Kulikiem z kulikowisko.pl można poczytać na www i popytać na forum pozdrawiam serdecznie Robert 😁 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heidevar Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Na stronie toru jest oferta szkoleń, nie wiem jaka szkoła je prowadzi. Chodziło mi o szkolenia na czterech kołach z własnym samochodem. Oferma ze mnie, nie wspomniałem o tym. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 A to fakt trochę pomyliłeś fora dyskusyjne,zadzwoń do nich i spytaj kto prowadzi a potem wpisz nazwisko w gogle i poczytaj o prowadzących 😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Na stronie toru jest oferta szkoleń, nie wiem jaka szkoła je prowadzi. Chodziło mi o szkolenia na czterech kołach z własnym samochodem. Oferma ze mnie, nie wspomniałem o tym. A to fakt trochę pomyliłeś fora dyskusyjne,zadzwoń do nich i spytaj kto prowadzi a potem wpisz nazwisko w gogle i poczytaj o prowadzących 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Wchodzę i widzę, że jakiś nowy post z OSK Turbo to myślę, super pewnie grafik treningów na 2017r.A tu smutek :/ 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Po Nowym roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Nie wiem jakie są szkolenia organizowane przez Tor Łódź, za to wielokrotnie uczestniczyłem w szkoleniach z cyklu Kulikowisko i mogę w 100% polecić tym bardziej, że odbywają się na różnych obiektach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anor_X Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 A czy ktoś z szanownego grona zapisał się może na jazdy swobodne w sobotę 1 kwietnia 2017 ? Ja się długo zastanawiałem, czy to dobry pomysł, aby sezon zacząć od wizyty na torze. Doszedłem do wniosku, że to głupi pomysł, ale i tak się zapisałem. 1 Cytuj SV650s -> GSX1300R -> ZZR1400 -> ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 http://motocykle-lodz.pl/topic/5859-taka-sytuacja-tor-w-%C5%82odzi/page-21Parę osób się zapisało. Część jedzie do Radomia na Kulikowisko w sobotę. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Kolega był na szkoleniu organizowanym przez miesięcznik M......L na torze Łódź tak mnie zachęcił że zapisuję się na następną edycję z tym że raczej dla początkujących to jest mimo że 3sezony za mną i 30tys km zrobiłem ale na naukę nigdy za późno 😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 (edytowane) A szkolenie na 4kołach polecam na tym torze znam wszystkich instruktorów i za nikogo się nie będę wstydził . Dodatkowo konfiguracja toru jest bardzo atrakcyjna technicznie więc samo to daje dużo Edytowane 5 Czerwca 2017 przez Robcio (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi