żiru Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 Cześć ludziska. Jarek z Łodzi, konkretnie Stary Widzew, mam 33 lata i ten rok był moim pierwszym sezonem, który to przejeździłem na Junaku 122F. Grubo ponad dekadę temu, kiedy w Łodzi szkoliło się jeszcze młodych żużlowców ok 5 lat spędziłem na torze towarzysząc bratu w jego żużlowej przygodzie, pomagając mu w treningach i wtedy też zaraziłem się zarówno żużlem, jak i samymi jednośladami. A forum zainteresowałem się dzięki akcji Moto Mikołaje, w której finale miałem przyjemność brać udział w tym roku - fantastyczne przeżycie przejechać z Wami przez miasto w asyście misiaków, którzy tym razem są naszymi sprzymierzeńcami 2 Cytuj
A04 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 Powitać 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
Lancet Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Kovalchuck Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 SIemanko 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Bliźniak Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
Aidekk Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zapraszamy do częstszej jazdy z nami, nie tylko na specjalne - jak motomikołajowa - okazje 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Emil89 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
żiru Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2017 Dnia 9.12.2016 o 12:09, Aidekk napisał: Zapraszamy do częstszej jazdy z nami, nie tylko na specjalne - jak motomikołajowa - okazje Postaram się, muszę w końcu się wybrać na któreś ze czwartkowych spotkań, tylko wciąż czasu brak. Kat A już w trakcie robienia, także już rozglądam się za czymś mocniejszym i będzie można gdzieś uderzyć dalej poza Łódź, bo teraz to na dłuższe trasy 100km/h na max obrotach nieco męczące i dla mnie i dla mojego Junaczka. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi