Kejt93 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Nie wiem jak i gdzie, ale zgubiłam gdzieś podpinkę do kurtki... Czy mogę gdzieś zakupić nową? W jakimś sklepie na zamówienie może sprowadzają? Widzę w necie, że są jakieś pojedyncze oferty, ale nie wiem nawet czy każda kurtka ma "swoją" podpinkę, czy raczej model jest jeden, uniwersalny, tylko rozmiar może być inny. Help me Kurtka Held Samina rozmiar ds. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwiazda675 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Możesz spróbować zamówić ją w sobie w sklepie w którym kupowałaś, albo w każdym innym który sprzedaje Helda. Aczkolwiek podejrzewam że cena ok 200 zł może przekonać Cię do lepszego poszukiwania własnej podpinki albo zainwestowania w dobrą odzież termiczną (z wełny merino brubeck - jako naczelny zmarzluch polecam) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Kurtki Helda mają swoje specyficzne podpinki dla każdego modelu, aczkolwiek nie znaczy to, że od innego modelu nie będzie pasowała. Natomiast podpinki są wymiarowane, więc potrzebujesz dokładnie taki sam rozmiar jak kurtki. Nie spotkaliśmy się z tym, żeby w Heldzie dało się dokupić samą podpinkę. Tak jak napisała Ci Gwiazda675 najlepiej jeśli kupisz sobie po prostu porządną warstwę cieplną osobno zakładaną. 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) Kurcze, no to teraz mnie zasmuciliście (szczególnie @MOTORWINGS, bo u Was kupiłam kurtke). Nie wiem gdzie ja posiałam te podpinkę. Jestem na siebie zła, ale mam jeszcze resztki nadziei, że się jednak znajdzie gdzieś w odmętach domowego syfu. A tata powtarzał, że porządek w pokoju to ważna rzecz... Edytowane 29 Listopada 2016 przez Kejt93 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Jak nie będzie potrzebna to się znajdzie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Jak większość tubylców wie, w Pabianicach jest sklep z odzieżą motocyklową używaną. Człowiek który to prowadzi i tam siedzi, zna "dziadka" który dorabia podpinki do takich kurtek. Jak bardzo Ci zależy, znajdź ten sklep (chyba że wiesz gdzie jest), podjedź do gościa i poproś o namiary. 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi