Bruce Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 Siema, Jak w temacie znacie jakiegoś specjalistę który przerabia ciuchy motocyklowe w Łodzi lub okolicach? Potrzebuję akurat wszyć suwak do sakwy ale na przyszłość czyli jakieś zwężenie/ przerobienie ciuchów przydałby się jakiś kontakt. Z góry dzięki. 0 Cytuj
Heidevar Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2016 Jeśli w Łodzi nie znajdziesz, to nie kombinuj, uderzaj od razu do Retbike. Mają świetnych speców i dobry warsztat. Szyją od zera, naprawiają lepiej niż serwisy fabryczne, a do tego ceny mają bardzo akceptowalne. http://retbike.pl 0 Cytuj
Marttino Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) Jeśli sakwa z skóry szukaj kuśnierza a nie krawca potrzebna maszyna z podwójnym transportem jeśli chodzi o ciuchy tekstylne polecam się Edytowane 26 Listopada 2016 przez Marttino (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
pafcio Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2016 Jest tu wątek na ten temat 0 Cytuj
Bruce Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2016 pafcio szczerze powiem że szukałem i nie znalazłem. 0 Cytuj
pafcio Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2016 Sakwy naprawia człowiek na rzgowskiej przy zarzewskiej 0 Cytuj
Bruce Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2016 Tego mi trzeba było Wielkie dzięki 0 Cytuj
Kejt93 Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2017 (edytowane) Podbiję temat, by nie tworzyć nowego... Potrzebuję przerobić trochę swoją kurtkę na moto. Ciuch jest tekstylny, więc orientujecie się może czy zwykły krawiec ogarnie temat, czy szukać specjalisty w dziedzinie odzieży motocyklowej? Macie jakieś sprawdzone namiary? Z góry dzięki Edytowane 3 Lipca 2017 przez Kejt93 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
julian85 Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2017 4 godziny temu, Kejt93 napisał: Podbiję temat, by nie tworzyć nowego... Potrzebuję przerobić trochę swoją kurtkę na moto. Ciuch jest tekstylny, więc orientujecie się może czy zwykły krawiec ogarnie temat, czy szuka specjalisty w dziedzinie odzieży motocyklowej? Macie jakieś sprawdzone namiary? Z góry dzięki Przytyło się ostatnio Kasiu? 0 Cytuj
Kejt93 Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2017 (edytowane) Hahaha szczęśliwie w drugą stronę! póki co -5kg! ale! chodzi mi bardziej o przeróbki wizualne Edytowane 3 Lipca 2017 przez Kejt93 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Tommyrenny Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2017 Tapicera szukaj normalne maszyny krawca raczej nie poszyją 0 Cytuj
Darek_Lodz Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2017 ale chcesz coś naszyć, czy aby jakiś spec np. narysował np. smoka iglą i nitką ? 0 Cytuj
Kejt93 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 6 godzin temu, Darek_Lodz napisał: ale chcesz coś naszyć, czy aby jakiś spec np. narysował np. smoka iglą i nitką ? Raczej przeszyc i spruć zadnych dodatkowych ozdobnikow nie potrzebuje 0 Cytuj
StefanPL Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 Znam kogoś takiego. Pan ma malutki warsztat na ulicy Skierniewickiej 7. Ja łatałem sobie spodnie po spaleniu od rury kolektora. Pan zna się tak na robocie że nie niszczy nawet membran. Niestety nie mam zanotowanego imienia, a jak ostatnio rozmawialiśmy Pan wspominał ze powoli kończy z tym bo dużo zachodu ale liczę że kontakt nadal aktualny TEL: 793 745 334 1 Cytuj
MOTORWINGS Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 18 godzin temu, StefanPL napisał: Znam kogoś takiego. Pan ma malutki warsztat na ulicy Skierniewickiej 7. Ja łatałem sobie spodnie po spaleniu od rury kolektora. Pan zna się tak na robocie że nie niszczy nawet membran. Niestety nie mam zanotowanego imienia, a jak ostatnio rozmawialiśmy Pan wspominał ze powoli kończy z tym bo dużo zachodu ale liczę że kontakt nadal aktualny TEL: 793 745 334 Niestety Krawiec ze Skierniewickiej zakończył działalność już jakiś czas temu, ku naszemu i innych ubolewaniu 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings
MartaCrystal Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 (edytowane) Mi przypalone motospodnie latal krawiec na Zeromskiego 1 w Lodzi. Dobra robota a do naprawy bylo sporo bo dziura na wylot. Tego krawca polecili mi w Wolfie. Edytowane 6 Lipca 2017 przez MartaCrystal (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi