Skocz do zawartości

Krawiec/specjalista Od Przerabiania Ciuchów Motocyklowych.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Jak w temacie znacie jakiegoś specjalistę który przerabia ciuchy motocyklowe w Łodzi lub okolicach? Potrzebuję akurat wszyć suwak do sakwy ale na przyszłość czyli jakieś zwężenie/ przerobienie ciuchów przydałby się jakiś kontakt. Z góry dzięki.

Opublikowano

Jeśli w Łodzi nie znajdziesz, to nie kombinuj, uderzaj od razu do Retbike. Mają świetnych speców i dobry warsztat. Szyją od zera, naprawiają lepiej niż serwisy fabryczne, a do tego ceny mają bardzo akceptowalne.

http://retbike.pl

Opublikowano (edytowane)

Jeśli sakwa z skóry szukaj kuśnierza a nie krawca potrzebna maszyna z podwójnym transportem jeśli chodzi o ciuchy tekstylne polecam się :smile:

Edytowane przez Marttino (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Jest tu wątek na ten temat

Opublikowano

pafcio szczerze powiem że szukałem i nie znalazłem.

Opublikowano

Sakwy naprawia człowiek na rzgowskiej przy zarzewskiej

Opublikowano

Tego mi trzeba było :smile: Wielkie dzięki :cheers:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Podbiję temat, by nie tworzyć nowego...

Potrzebuję przerobić trochę swoją kurtkę na moto. Ciuch jest tekstylny, więc orientujecie się może czy zwykły krawiec ogarnie temat, czy szukać specjalisty w dziedzinie odzieży motocyklowej? Macie jakieś sprawdzone namiary? 

Z góry dzięki :cheers:

Edytowane przez Kejt93 (wyświetl historię edycji)
:rock:
Opublikowano
4 godziny temu, Kejt93 napisał:

Podbiję temat, by nie tworzyć nowego...

Potrzebuję przerobić trochę swoją kurtkę na moto. Ciuch jest tekstylny, więc orientujecie się może czy zwykły krawiec ogarnie temat, czy szuka specjalisty w dziedzinie odzieży motocyklowej? Macie jakieś sprawdzone namiary? 

Z góry dzięki :cheers:

Przytyło się ostatnio Kasiu?

Opublikowano (edytowane)

Hahaha szczęśliwie w drugą stronę! :biggrin:  póki co -5kg! 

ale! chodzi mi bardziej o przeróbki wizualne ;) 

Edytowane przez Kejt93 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

ale chcesz coś naszyć, czy aby jakiś spec np. narysował np. smoka iglą i nitką :biggrin: ? 

Opublikowano
6 godzin temu, Darek_Lodz napisał:

ale chcesz coś naszyć, czy aby jakiś spec np. narysował np. smoka iglą i nitką :biggrin: ? 

Raczej przeszyc i spruć ;) zadnych dodatkowych ozdobnikow nie potrzebuje 

Opublikowano

Znam kogoś takiego. Pan ma malutki warsztat na ulicy Skierniewickiej 7. Ja łatałem sobie spodnie po spaleniu od rury kolektora.

Pan zna się tak na robocie że nie niszczy nawet membran.

Niestety nie mam zanotowanego imienia, a jak ostatnio rozmawialiśmy Pan wspominał ze powoli kończy z tym bo dużo zachodu ale liczę że kontakt nadal aktualny

TEL: 793 745 334

Opublikowano
18 godzin temu, StefanPL napisał:

Znam kogoś takiego. Pan ma malutki warsztat na ulicy Skierniewickiej 7. Ja łatałem sobie spodnie po spaleniu od rury kolektora.

Pan zna się tak na robocie że nie niszczy nawet membran.

Niestety nie mam zanotowanego imienia, a jak ostatnio rozmawialiśmy Pan wspominał ze powoli kończy z tym bo dużo zachodu ale liczę że kontakt nadal aktualny

TEL: 793 745 334

Niestety Krawiec ze Skierniewickiej zakończył działalność już jakiś czas temu, ku naszemu i innych ubolewaniu :sad2:

Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings

Opublikowano (edytowane)

Mi przypalone motospodnie latal krawiec na Zeromskiego 1 w Lodzi.

Dobra robota a do naprawy bylo sporo bo dziura na wylot. Tego krawca polecili mi w Wolfie.

Edytowane przez MartaCrystal (wyświetl historię edycji)