Pigweed Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 W imieniu własnym oraz Łowickiego Klubu Motocyklowego „No.16” zapraszam wszystkich chętnych, którzy chcieliby zaprezentować szerszej publiczności swoje filmy o tematyce motocyklowej do zgłaszania swoich propozycji. Chodzi nam o filmy o długości do około 30 minut, dokumentujące realizację szeroko rozumianej motocyklowej pasji (wyprawy motocyklowe, moto – sport, życie klubów i innych środowisk motocyklowych itd.) Spośród zgłoszeń wybierzemy kilka najciekawszych, które zostaną zaprezentowane na dużym ekranie w trakcie najbliższej edycji Łowickiego Moto - Przeglądu Filmowego, która odbędzie się na początku kwietnia 2017 r. – w sali Kina „Feniks” (w Łowickim Ośrodku Kultury). Autorów filmów chcielibyśmy również zaprosić na spotkanie i dyskusję z publicznością (dla osób zamiejscowych jesteśmy w stanie zapewnić noclegi). Zainteresowanych prezentacją ich filmów proszę o kontakt za pośrednictwem wiadomości prywatnej. Dla tych, którzy nie wiedzą, czym jest Łowicki Moto – Przegląd Filmowy podaję linki do wydarzeń na Facebooku dotyczących jego poprzednich edycji: 2015: https://www.facebook.com/events/1581165252126055/ 2016: https://www.facebook.com/events/1672275796350329/ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3DNAR Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 Ja tam się nie znam ale mam relacje z majówki. Włochy i jezioro Como Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marttino Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 apisano dziś, 09:05 Ja tam się nie znam ale mam relacje z majówki. Włochy i jezioro Como To wysyłaj a nie się chwalisz :) I z tgo co wiem to masz nie tylko to. POWODZENIA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pigweed Posted November 18, 2016 Author Report Share Posted November 18, 2016 Dokładnie Jak masz coś na youtube, to przyślij link na PW 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts