Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Honda Cb 750

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przedstawiam moją seven fifty, z którą zaczynam przygodę z moto na poważnie  :smile:

Pozdrawiam all

post-6132-0-87323300-1478860874_thumb.jpg

post-6132-0-54849900-1478860891_thumb.jpg

Opublikowano

Bardzo fajny motocykl gratulacje

Opublikowano

Tam w oddali też fajny sprzęt parkuje :smile:

Opublikowano (edytowane)

Fajowy, nawet calkiem m isie podoba jak na nakeda :biggrin:

Edytowane przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

Sevenke kupiłem właśnie z polecenia bo nie brałem jej po uwagę ale znalazła się na mojej drodze i tak razem śmigamy  :smile: Co do moto w tle jest to poprzedniego właściciela sevenki sprzęt odrestaurowany, którym jego luba śmiga na zakupy do sklepu jak zabraknie np. śmietany :smile:

Edytowane przez Deso (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Porządny sprzecik właśnie się zastanawiam nad nabyciem cb750 lub zr7 na cafe

Opublikowano (edytowane)

Ja śmigam od września tego roku i za dużo nie nakręciłem km ale jestem zadowolony z jazdy. Mimo że czytałem wcześnie o za słabych hamulcach względem masy i mocy motocykla to ja tego nie widzę bo jak trzeba staje prawie w miejscu. Z racji tego ,że jestem laikiem mogę mieć błedne zdanie na ten temat ale ja osobiście nie narzekam. W krótkiej karierze miałem nieprzyjemność już 2 razy sprawdzić hamulce przez jakiegoś barana co nie wie co to są lusterka i moto dał radę. 

Edytowane przez Deso (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Mimo że czytałem wcześnie o za słabych hamulcach względem masy i mocy motocykla to ja tego nie widzę bo jak trzeba staje prawie w miejscu.

Zależnie jak kto jeździ takie wrażenia. Sprawdź przy większej prędkości czy nie "wpada" Ci klamka hamulca przy mocniejszym hamowaniu. Jeśli tak to warto zdecydować się na przewody w oplocie :smile:

Bardzo fajna sevenka. Planujesz ją zrobić w cafe racer? Czy po prostu śmigać? Pytam,bo te motocykle idealnie się do tego celu nadają :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Na chwile obecną nie myślałem o przerabianiu, bo za krótko ją mam i dopiero zaczynam swoją przygodę z moto na poważnie więc sam jeszcze nie wiem czego chce  :smile: Ale sevenką jak na razie fajnie mi się śmiga a co będzie dalej czas pokaże :biggrin:  

Opublikowano

Bardzo fajny motocykl,gratulacje

Opublikowano

Dejta spokój z tym przerabianiem. Bardzo ładny, klasyczny motocykl. Po co to psuć.

Swoje se poprzerabiajcie ...na czopery  :P

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel