Deso Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Witam Przedstawiam moją seven fifty, z którą zaczynam przygodę z moto na poważnie Pozdrawiam all 0 Cytuj
salat Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Bardzo fajny motocykl gratulacje 0 Cytuj
szerszung Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Tam w oddali też fajny sprzęt parkuje 0 Cytuj
Darek_Lodz Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) Fajowy, nawet calkiem m isie podoba jak na nakeda Edytowane 11 Listopada 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Deso Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) Sevenke kupiłem właśnie z polecenia bo nie brałem jej po uwagę ale znalazła się na mojej drodze i tak razem śmigamy Co do moto w tle jest to poprzedniego właściciela sevenki sprzęt odrestaurowany, którym jego luba śmiga na zakupy do sklepu jak zabraknie np. śmietany Edytowane 11 Listopada 2016 przez Deso (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Marttino Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Porządny sprzecik właśnie się zastanawiam nad nabyciem cb750 lub zr7 na cafe 0 Cytuj
Deso Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) Ja śmigam od września tego roku i za dużo nie nakręciłem km ale jestem zadowolony z jazdy. Mimo że czytałem wcześnie o za słabych hamulcach względem masy i mocy motocykla to ja tego nie widzę bo jak trzeba staje prawie w miejscu. Z racji tego ,że jestem laikiem mogę mieć błedne zdanie na ten temat ale ja osobiście nie narzekam. W krótkiej karierze miałem nieprzyjemność już 2 razy sprawdzić hamulce przez jakiegoś barana co nie wie co to są lusterka i moto dał radę. Edytowane 11 Listopada 2016 przez Deso (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2016 Mimo że czytałem wcześnie o za słabych hamulcach względem masy i mocy motocykla to ja tego nie widzę bo jak trzeba staje prawie w miejscu. Zależnie jak kto jeździ takie wrażenia. Sprawdź przy większej prędkości czy nie "wpada" Ci klamka hamulca przy mocniejszym hamowaniu. Jeśli tak to warto zdecydować się na przewody w oplocie Bardzo fajna sevenka. Planujesz ją zrobić w cafe racer? Czy po prostu śmigać? Pytam,bo te motocykle idealnie się do tego celu nadają 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Deso Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2016 Na chwile obecną nie myślałem o przerabianiu, bo za krótko ją mam i dopiero zaczynam swoją przygodę z moto na poważnie więc sam jeszcze nie wiem czego chce Ale sevenką jak na razie fajnie mi się śmiga a co będzie dalej czas pokaże 0 Cytuj
Jastrząb Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 Bardzo fajny motocykl,gratulacje 0 Cytuj
michal_lc4 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2016 Dejta spokój z tym przerabianiem. Bardzo ładny, klasyczny motocykl. Po co to psuć. Swoje se poprzerabiajcie ...na czopery 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel
Rekomendowane odpowiedzi