PuchatekPLEL Posted November 6, 2016 Report Share Posted November 6, 2016 Siemanko. Jakiś czas temu chwaliłem się nią w powitalni, a teraz trzeba tutaj wrzucić parę fotek mojej ślicznotki Rocznik 2009, sprowadzona z Włoch, jak dla mnie stan idealny! Kupiona pod koniec sierpnia z przebiegiem 11 tysięcy, teraz na liczniku jest 13500. Na spotkaniu w Auchan pewien motocyklista powiedział, że dwusuwa ciężko kupić ze zdrowym silnikiem, mój jest zablokowany do 20KM, dzięki czemu cały czas jeżdżę na oryginalnym cylindrze.Taka moc pozwala wyprzedzać ciężarówki, a nawet Passaty, więc nie mam powodów by narzekać No i ten dźwięk... Zapraszam innych właścicieli 2t do wspólnej przejażdżki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marttino Posted November 6, 2016 Report Share Posted November 6, 2016 Fajniusia to jak to ma 20 kucy to całkiem nieźle idzie Kiedyś jeździłem na bartonie 15 kucy i też dawał radę Super sprzecik 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesiu94 Posted November 6, 2016 Report Share Posted November 6, 2016 No ładna maszynka, przyciąga wzrok;) Niech dobrze służy;) Podrzucam ci link do tematu odnośnie spotów klasy 125 http://motocykle-lodz.pl/topic/9186-spotkania-125/ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted November 6, 2016 Report Share Posted November 6, 2016 Piękny sprzęt, ta 125ccm zawsze mi się podobała 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 PięknaGeneralnie Aprilie mi się podobają. Mam kiedyś w planie RSV4 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucass Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 No ładne są te RS-ki. W klasie 125 chyba najładniejsze. Lecz w wyborze zastanawiał bym się jeszcze nad Yamahą R125. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietrass Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 Zacny sprzęcik, gratki 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agi Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 (edited) Ach, Aprilka też zaczynałam od tej marki, tylko moja była o 7 lat młodsza, taa - starsza miałam na myśli i dała mi w kość, ale nie żałuje takiego startu Niechaj służy Edited November 8, 2016 by Agi (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf77 Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 Ładna Aprilka. Można łatwo odblokować i coś więcej niż passaty objeżdżać Pozdro 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts