PuchatekPLEL Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 Siemanko. Jakiś czas temu chwaliłem się nią w powitalni, a teraz trzeba tutaj wrzucić parę fotek mojej ślicznotki Rocznik 2009, sprowadzona z Włoch, jak dla mnie stan idealny! Kupiona pod koniec sierpnia z przebiegiem 11 tysięcy, teraz na liczniku jest 13500. Na spotkaniu w Auchan pewien motocyklista powiedział, że dwusuwa ciężko kupić ze zdrowym silnikiem, mój jest zablokowany do 20KM, dzięki czemu cały czas jeżdżę na oryginalnym cylindrze.Taka moc pozwala wyprzedzać ciężarówki, a nawet Passaty, więc nie mam powodów by narzekać No i ten dźwięk... Zapraszam innych właścicieli 2t do wspólnej przejażdżki 1 Cytuj
Marttino Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 Fajniusia to jak to ma 20 kucy to całkiem nieźle idzie Kiedyś jeździłem na bartonie 15 kucy i też dawał radę Super sprzecik 0 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 No ładna maszynka, przyciąga wzrok;) Niech dobrze służy;) Podrzucam ci link do tematu odnośnie spotów klasy 125 http://motocykle-lodz.pl/topic/9186-spotkania-125/ 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 Piękny sprzęt, ta 125ccm zawsze mi się podobała 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Piuriel Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2016 PięknaGeneralnie Aprilie mi się podobają. Mam kiedyś w planie RSV4 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Lucass Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2016 No ładne są te RS-ki. W klasie 125 chyba najładniejsze. Lecz w wyborze zastanawiał bym się jeszcze nad Yamahą R125. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna
pietrass Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2016 Zacny sprzęcik, gratki 0 Cytuj
Agi Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Ach, Aprilka też zaczynałam od tej marki, tylko moja była o 7 lat młodsza, taa - starsza miałam na myśli i dała mi w kość, ale nie żałuje takiego startu Niechaj służy Edytowane 8 Listopada 2016 przez Agi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Non quo sed quo modo
ralf77 Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2016 Ładna Aprilka. Można łatwo odblokować i coś więcej niż passaty objeżdżać Pozdro 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi