Krzysiek rst1000 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 no własnie długo myślałem nad co chce, bo to ciężki wybór. Ale po każdym wyborze typu gsxf, vfr (mimo że już wielokrotnie byłem pewny tej decyzji) , czy inne podobne myślę sobie - a co z torowaniem ? Ty masz ciężki wybór????, a co ma powiedzieć boski Valentino. Co trochę Go ktoś objeżdża i to jeszcze ??????? ... dziewczyny. hehehehehe Dla mnie, sprawa jest prosta, jak weźmiesz plastik to będzie mniejsza zwrotność, bo to sprzęt na autostradę. A w silnikach są dwa typy: te co mają silnik V2 i reszta. I jedne i drugie dobre ale doznania tylko na na dużym V2. V4 jest już delikatniejszy w hamowaniu silnikiem i chociaż bardziej wydajny to doznań takich jak w V2 nie oczekuj. Nie wszystko to, co najnowsze jest najlepsze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Dla mnie, sprawa jest prosta, jak weźmiesz plastik to będzie mniejsza zwrotność, bo to sprzęt na autostradę. Edytowane 9 Listopada 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Dobra, dobra, poddaję się. CBR'ka tak samo zwrotna jak naked Ducati. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Po wielu namysłach prawdopodobnie postawię na CBR F4i Edytowane 11 Grudnia 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 O proszę czyli jednak....tak jak rozmawialiśmy. Sprawdzałeś organoleptycznie czy Ci pasuje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 nie ma wyboru ale o nim już często myślałem, a wg. specyfiakcji dość niski (wyższy od GSa, ale ... wyboru mam dośc mało ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztajero88 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Oj tam! Ja bym proponował VFR 800 RC46 najlepiej z 2001 roku (rozrząd na kołach zębatych, ostatni rok produkcji czyli pozbawiony wad poprzednich roczników tego modelu) Tutaj masz link do forum VFR'ek http://www.vfr-oc.pl/forum/index.php może znajdziesz coś ciekawego w dziale sprzedam. Albo CBR 1100xx Oba moto to przykłady sportowych turystów. Ja jako pierwsze moto wybrałem VFR właśnie ze względu na turystyka i trochę tego sportu, plus moto idealne na dalekie wypady. CBR 1100xx będzie moim kolejnym moto jeśli zdecyduję się zakończyć przygodę z VFR'ką, ale problem z tym, że się przywiązuję do rzeczy Edytowane 11 Grudnia 2016 przez Sztajero88 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Ja bym proponował VFR 800 RC46 najlepiej z 2001 roku (rozrząd na kołach zębatych, ostatni rok produkcji czyli pozbawiony wad poprzednich roczników tego modelu) Proponował bym poczytać wątek od początku..... Takie propozycje już padały....a odpowiedź Darka znajdziesz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztajero88 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 no wiem, wiem ale może jeszcze zdanie zmieni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) nie VFR fajne moto, chciałbym, ale nie teraz. CBR F4 ewentualnie 636 lub jakis zx9r musze się już decydować bo się nei namyślę do początku sezonu Edytowane 12 Grudnia 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztajero88 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 No ale z tymi moto to już odszedłeś od tego co na początku szukałeś czyli turystyczno-sportowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 tak to bywa ale dzięki tematowi spotkałem się z fajnymi ludźmi i usiadłem na 2 VFR + poznałem kilka ważnych info 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 8 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 myślał, myślał, i wymyślił teraz będzie takie coś jak na obrazku. Honda CBF 1000 ciągle w głowie ta CBR siedzi, ale postawiłem na turystę, a na tor to może kiedyś turówka .... bo tego mi szkoda prędkości na dwójce takie jak na małym GSie na 6 na kolejnej gymhace jak w końcu dojadę będę mocno zamulał, więc czas na okiełzanie potwora 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Moto fajnie się prezentuje i gratuluje wyboru turystycznego moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Ładna maszyna niech służy dobrze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 The power of dream HONDA :)gratuluje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Jak będziesz chciał zmienić kiedyś na CBR daj znać pokaże Ci swoją i opowiem jakie jest to moto. Pozdrawiam i życzę szerokości. ☺ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 9 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 teraz to już będzie hayabuza ewentualnie jakaś honda cbr xx, czy jakoś tak (black bird ? ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi