Skocz do zawartości

Moto Turystyczno-Sportowe W Plastiku

Darek_Lodz

Rekomendowane odpowiedzi

no własnie długo myślałem nad co chce, bo to ciężki wybór. Ale po każdym wyborze typu gsxf, vfr (mimo że już wielokrotnie byłem pewny tej decyzji) , czy inne podobne myślę sobie - a co z torowaniem ?

Ty masz ciężki wybór????, a co ma powiedzieć boski Valentino. Co trochę Go ktoś objeżdża i to jeszcze ??????? ... dziewczyny.

flm_1478084582__rossi.jpg

hehehehehe

Dla mnie,  sprawa jest prosta, jak weźmiesz plastik to będzie mniejsza zwrotność, bo to sprzęt na autostradę. A w silnikach są dwa typy: te co mają silnik V2 i reszta. I jedne i drugie dobre ale doznania tylko na na dużym V2. V4 jest już delikatniejszy w hamowaniu silnikiem i chociaż bardziej wydajny to doznań takich jak w V2 nie oczekuj. Nie wszystko to, co najnowsze jest najlepsze.

large.593303dbf0906_NapisthebeginerR.jpg.d8326e9181116ec3f6b8722b716ec5c8.jpg

Dla mnie, sprawa jest prosta, jak weźmiesz plastik to będzie mniejsza zwrotność, bo to sprzęt na autostradę.

Wat8.jpg?1315930535

Edytowane przez Piuriel (wyświetl historię edycji)

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

• 1 miesiąc temu...

nie ma wyboru :biggrin:

ale o nim już często myślałem, a wg. specyfiakcji dość niski (wyższy od GSa, ale ... wyboru mam dośc mało :biggrin:

Oj tam!

Ja bym proponował VFR 800 RC46 najlepiej z 2001 roku (rozrząd na kołach zębatych, ostatni rok produkcji czyli pozbawiony wad poprzednich roczników tego modelu)

Tutaj masz link do forum VFR'ek http://www.vfr-oc.pl/forum/index.php może znajdziesz coś ciekawego w dziale sprzedam.

Albo CBR 1100xx :smile:

Oba moto to przykłady sportowych turystów.

Ja jako pierwsze moto wybrałem VFR właśnie ze względu na turystyka i trochę tego sportu, plus moto idealne na dalekie wypady. CBR 1100xx będzie moim kolejnym moto jeśli zdecyduję się zakończyć przygodę z VFR'ką, ale problem z tym, że się przywiązuję do rzeczy ;)

Edytowane przez Sztajero88 (wyświetl historię edycji)

Ja bym proponował VFR 800 RC46 najlepiej z 2001 roku (rozrząd na kołach zębatych, ostatni rok produkcji czyli pozbawiony wad poprzednich roczników tego modelu)

Proponował bym poczytać wątek od początku..... :biggrin:

Takie propozycje już padały....a odpowiedź Darka znajdziesz.

nie :biggrin: VFR fajne moto, chciałbym, ale nie teraz.

CBR F4

ewentualnie 636 lub jakis zx9r :biggrin:

musze się już decydować bo się nei namyślę do początku sezonu :biggrin:

Edytowane przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji)

tak to bywa :biggrin: ale dzięki tematowi spotkałem się z fajnymi ludźmi i usiadłem na 2 VFR + poznałem kilka ważnych info :biggrin:

• 8 miesięcy temu...

myślał, myślał, i wymyślił :biggrin:

teraz będzie takie coś jak na obrazku. Honda CBF 1000 :riding:

ciągle w głowie ta CBR siedzi, ale postawiłem na turystę, a na tor to może kiedyś turówka .... bo tego mi szkoda :P

prędkości na dwójce takie jak na małym GSie na 6 B)

na kolejnej gymhace jak w końcu dojadę będę mocno zamulał, więc czas na okiełzanie potwora :biggrin:

honda2.jpg.b1d0b2435cec3e5ae209618d3583e2fc.jpg

honda1.jpg

honda3.jpg

Jak będziesz chciał zmienić kiedyś na CBR daj znać pokaże Ci swoją i opowiem jakie jest to moto. Pozdrawiam i życzę szerokości. ☺