Skocz do zawartości

Ratbike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie to linka znalazłem na innym forum ale tak mi się spodobał że postanowiłem umieścić tu też i spytać Was o opinie co sądzicie o takich motocyklach? Dla nie znających tematu RatBike to motocykl stworzony tak żeby był najbrzydszy na świecie

http://www.scigacz.pl/Rat,Bike,Honda,Shadow,750,byczo,13232.html

pozdrawiam
Micek

-----------
Yamaha Virago XV 750 ' 1993
----------------------
Nice to Be Important, But More Important to Be Nice
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL

Opublikowano

RatBike to motocykl stworzony tak żeby był najbrzydszy na świecie

i udało mu się
Opublikowano

Coś w stylu RatBike'a widziałem w tamtym roku w Skierniewicach.. motocyklista z tego co pamiętam był z BSA Kutno i to chyba nawet VicePrezes klubu..

I może nie wygląda najlepiej ale powiem Wam że silniczek to mu chodził jak zegarek... aż sam byłem zdziwiony

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

pozdrawiam
Micek

-----------
----------------------
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL

Opublikowano

Bez jaj - prezentuje się okropnie :biggrin: Jednak może zaskoczyć niejednego motocyklistę na światłach :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

i żeby nie było że tylko chopery da się zrobić na rata

Dołączona grafika

i jeszcze jeden "brzydal"

Dołączona grafika

i jeszcze jeden... jak już jest brzydki taki że już bardziej nie można zawsze można przyodobić go różnymi szmatami i innymi "brzydkimi" ozdobami

Dołączona grafika

temu na dodatek coś brzydkiego się wylewa na asfalt

hehe.. ale mnie dziś wzieło na te ratbiki... i od razu dementuję że nie zamierzam przerabiać moto :smile:

a teraz prawdziwy RAT :smile:

Dołączona grafika

pozdrawiam
Micek

-----------
----------------------
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL

Opublikowano

...Adaś , za***iste !!!!!!!...jutro zdzieram lakier z Intruza...hihihhi...;);)

Opublikowano

Ta Yamaha z bsa kutno to nawet 140-160 wyciaga :biggrin:

Opublikowano

Super! Bardzo mi się podobają takie klimaty Mad Maxa.

Opublikowano

Kurde szkoda że cebre pomalowałem bo do złomu to ja mam talent;D:D

Opublikowano

Dołączona grafika

że tak powiem... jaki pan taki kram :P

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

podoba mi się taki styl, lubię klimaty post-apo a to się świetnie wpisuje :smile:

Opublikowano

Link z pierwszego posta jest MEGA! Jak widać, niektórym może się podobać :DCiekawe co będzie z mojego Zippa po 25 latach - może sam się zmieni w Rat-bike'a ;D

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Super! Bardzo mi się podobają takie klimaty Mad Maxa.

też mi się od razu skojarzyło z Mad Max'em :smile: swoją drogą, ciekawe jakby np ktoś po łódzkiej filmówce nakręcił film w ten deseń albo coś a'la "Harley Davidson and the Marlboro Man" wykorzystując takie motory :biggrin:
Opublikowano

Heh,ciekawy klimat aby popatrzec,ale chyba bym sie nie odwazyl czegos takiego zrobic :-) .Jeszcze sporo takich wynalazkow jest pod haslem ' survival bike ' w googlach.

Opublikowano

...o szok !!!!!...Hildo jest niesamowity !!!!!!!;);););)

Opublikowano

Hildo jest hardcore'm - po co hamulce :DNie rozumiem tylko tej dyskusji o mocy, zawsze myślałem że moc to top speed a moment to przyspieszenie. A momentu maszynie Hildo na pewno nie brakuje :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

gdyby bylo Wam jeszcze malo to na YT jest dostepny kanal o ratbikachhttp://www.youtube.com/topic/JUGuv6zfSMw/rat-bike?feature=relchannel

Opublikowano

Hildo ma trochę pi****lnięcia na tym H-D :smile:

LwG!!!

Opublikowano

Mi też chyba było żal ... to ostatni krok przed totalną destrukcją motocykla... doprowadzić go do stanu kiedy jeszcze jeździ ale jednym kółkiem jest już na drugim świecie :smile:

pozdrawiam
Micek

-----------
----------------------
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL