danielfit Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 To i ja się pochwalę.Moje obecne moto Suzuki GSXR750 K8 - od nowości w RPObecny przebieg 17000 kmZalety+ wystarczająca moc 150 kucy+ niskie spalanie (od 5,5 l do 7,5 l)+ wygodna pozycja przy wzroście 189 cm+ super prowadzi się w zakrętachMinusy- pomimo ubezpieczenia AC jestem niewolnikiem tego sprzęta- średnio podoba mi się dźwięk pracy silnika przy dobrym rozkręceniu - grzechotnik 0 Cytuj
Mario Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 Bardzo ładna.A jak z pozycją w dłuższych trasach, bardzo pochylona, bo słyszałem opinie że gixery na dłużej właśnie męczą pozycją ?I o co chodzi z tym niewolnictwem, podobno już dawno zniesione 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
Suchy-wolk Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 Ciekawa maszyna, widziałem filmiki - fajnie jeździ. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
danielfit Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2011 Bardzo ładna.A jak z pozycją w dłuższych trasach, bardzo pochylona, bo słyszałem opinie że gixery na dłużej właśnie męczą pozycją ?I o co chodzi z tym niewolnictwem, podobno już dawno zniesione Najgorzej odczuwam nadgarski przy wolnej jeździe ok 20-40 km/h. Przy prędkości 120-150 km/h jest wręcz idealnie. Uda stanowią podparcie dla przedramion. Wiadomo nigdy to nie będzie turystyk, ale bez plecaczka można sporo przejechać. 0 Cytuj
Mawet Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2011 Fajny sport, 150 kucy to już całkiem sporo, szczególnie przy takiej wadze:) 0 Cytuj
Tomi Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2011 Uwielbiam czarne maszyny! Świetnie wygląda. Po prostu zaajeebiaszczo! 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007
ffojtus Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 ideał < 3 jakbyś kiedyś sprzedawał, to wal do mnie na PW !!! :] 0 Cytuj
Krzysiek_Z Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Maszyna naprawdę robi wrażenie. Z końcem przyszłego sezonu też się do takiej przymierzam. Może tylko w niebiesko-białym malowaniu koniecznie >2008 (ta przednia lampa ). Jak wygląda sprawa ze wzrostem - bo u mnie jest ok. 196cm i nie wiem czy nie będę wyglądał jak na "kocie" 0 Cytuj
danielfit Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Maszyna naprawdę robi wrażenie. Z końcem przyszłego sezonu też się do takiej przymierzam. Może tylko w niebiesko-białym malowaniu koniecznie >2008 (ta przednia lampa ). Jak wygląda sprawa ze wzrostem - bo u mnie jest ok. 196cm i nie wiem czy nie będę wyglądał jak na "kocie" Ja mam 189 cm, waga ok 110 kg i jest nie najgorzej. Wcześniej miałem nakeda ZR7 i było dobrze dopóki nie zobaczyłem filmu z kamery jak jadę Wyglądało to żałośnie, jakbym komara dusił. Zdecydowałem się na gixa żeby mnie troszkę wyciągnęło. Rozglądałem się przy zmianie na FZ1, ale po przymiarce wyglądałem fatalnie. 0 Cytuj
zdrapko Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Damn, gratuluję - piękny!Osobiście, baaardzo choruję na gsxr-750. Jak tylko moje plany będą szły pomyślnie, w przyszłym sezonie chciałbym przesiąść się na to cudeńko. Mocno mnie zakręcił. Naprawdę pięknypzdr.A. 0 Cytuj
x10d Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Piekna maszynka, wyjatkowo slicznie wyglada w czarnym Na pewno kiedys sie na takie cudo przesiade, chociaz planuje swoim gsxf pare sezonow zaliczyc ;] Gratulacje maszynki 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long
Rekomendowane odpowiedzi