julll Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Również lubię maślankę Chociaż jeśli o mnie chodzi to najczęściej decyduję się na samą maślanę ( albo na kefir, do którego się ostatnio przekonałam chociaż kiedyś strasznie tego nie lubiłam). Często również jem kolacje na słodko. Ciepłe mleko ( mam funkcję spieniania mleczka w ekspresie) Plus kanapki z jakimś kremem. Polubilam krem od Wedla. Obie wersje ( chociaż zdecydowanie bardziej smakuje mi tradycyjna czekoladowa niż karmellove) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Biala kielbasa wlasnej roboty z naciskiem na WŁASNEJ 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 U mnie kiełbasa i jajka, jajka i kiełbasa. Zapijana żurem:-) takie święta:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Wielebny dwa pytanka Bedziesz cos wedzil jeszcze przed wakacjami ? Posiadasz szynkowar ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Wielebny dwa pytanka Bedziesz cos wedzil jeszcze przed wakacjami ? Posiadasz szynkowar ? Kończę wędzarnie to przed wakcjami coś pewnie zadymie 😀nie używam szynkowara parzone robię w osłonkach barierowych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Pochwal się jakąś fotką 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Nie omieszkam:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Pochwal się jakąś fotką Jak to fotką, niech zabierze coś w sobotę na degustację 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Chodzilo mi o fotke wedzarni 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 a nam o degustację 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Chodzilo mi o fotke wedzarni Tu kawałek reszta już na działce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Święta 😁i coś na zapas 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Chyba jakiś export do Chin robisz przy produkcji w takich ilościach A w ogóle chyba już coś Tobie mówiłem odnośnie wstawiania takich fot i robienia smaczku! Przy mojej białej kiełbasce z szynki (a raczej z Biedronki), i tak możesz się schować Mokrych jajec! 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Chyba jakiś export do Chin robisz przy produkcji w takich ilościach A w ogóle chyba już coś Tobie mówiłem odnośnie wstawiania takich fot i robienia smaczku! Przy mojej białej kiełbasce z szynki (a raczej z Biedronki), i tak możesz się schować Mokrych jajec! Na kiełbe z biedronki szkoda kasy 😕lepiej sobie rolke szarego papieru ugotować 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodo Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) Witajcie Nabyłem nowego doświadczenia kulinarnego oprócz wędlin i mięs wypiekam chleby na zakwasie. Fotka pszennego na zakwasie żytnim. Przepis z internetu a oprócz tego specjalna wersja białej kiełbaski na grilla bo teraz parę dni wolnego przy okazji krewetki na dość głębokim masełku. Aby nie było zbyt mięsnie popijamy soki wyciśnięte z warzyw i owoców. ale fotki nie ma . Widzę że niektórzy zawodowo zajmują się mięsami i miło że się dzielą z nami amatorami rąbkiem wiedzy i umiejętności. Pozdrawiam, "Wielebny67" - jeśli mogę coś zasugerować to proponuje na dno dodatkowo położyć grubą blachę jeśli ta beczka ma też być paleniskiem. Warto obłożyć czymś aby trzymało ciepło. Przede wszystkim porządnie ją wypalić nie wydymić bo beczka raczej nie jest po oleju kokosowym . I powodzenia oraz smacznego Edytowane 30 Kwietnia 2017 przez dodo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie dyskutuj z debilem bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem zabije doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Witajcie Nabyłem nowego doświadczenia kulinarnego oprócz wędlin i mięs wypiekam chleby na zakwasie. Fotka pszennego na zakwasie żytnim. Przepis z internetu a oprócz tego specjalna wersja białej kiełbaski na grilla bo teraz parę dni wolnego przy okazji krewetki na dość głębokim masełku. Aby nie było zbyt mięsnie popijamy soki wyciśnięte z warzyw i owoców. ale fotki nie ma . Widzę że niektórzy zawodowo zajmują się mięsami i miło że się dzielą z nami amatorami rąbkiem wiedzy i umiejętności. Pozdrawiam, "Wielebny67" - jeśli mogę coś zasugerować to proponuje na dno dodatkowo położyć grubą blachę jeśli ta beczka ma też być paleniskiem. Warto obłożyć czymś aby trzymało ciepło. Przede wszystkim porządnie ją wypalić nie wydymić bo beczka raczej nie jest po oleju kokosowym . I powodzenia oraz smacznego Piękności 😁własnie dziś zabieram litra jim bima i wybieram sie na działkę budować 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 kupie 1 butelkę bimberku ! mam potrzebę (nie mówię o sobie ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodo Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 kupie 1 butelkę bimberku ! mam potrzebę (nie mówię o sobie ) Nie wiem czemu sam nie kosztujesz. Aczkolwiek dobry trunek jest coraz trudniej dostać. Warto nauczyć się samemu albo mieć przyjaciela. Jedni lubią wedzic dla siebie inni pędzić . Ja rozkoszuję się w mięsach itp. woda z prądem to nie moja działka. Wino co któryś rok robie ale tylko dla siebie. 0 Cytuj Nie dyskutuj z debilem bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem zabije doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) zrobiłbym, ale nie baardzo wiem jak pomijając kwestie wędzenia, bo to już inna bajka, bo tu sprzęt potrzebny a co ? Chcesz wziąć Padawana na nauki bimbrownictwa i wędzenia ? Edytowane 2 Maja 2017 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Śląskie z mięskiem :-) Jak tu nie kochać Mamy :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.