dodo Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 sam robisz ser? 0 Cytuj Nie dyskutuj z debilem bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem zabije doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Panowie, zetknął się ktoś z szynkowarem np. takim http://winoszarnia.pl/szynkowar-15kg-woreczki-termometr-ziola-saletra-p-324.htmlDobre mięso wychodzi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Panowie, zetknął się ktoś z szynkowarem np. takim http://winoszarnia.pl/szynkowar-15kg-woreczki-termometr-ziola-saletra-p-324.htmlDobre mięso wychodzi?Mięsko samemu zrobione zawsze smaczne osobiście szedł bym w tym kierunku https://www.olx.pl/oferta/forma-praska-mieso-szynki-szynkowar-stal-nierdzewna-4-5l-CID619-IDj1XYj.html oczywiście nie musi być dokładnie ten ale podobny .jak chcesz małym kosztem spróbować sił zacznij od osłonek barierowych mielonki i wszelkiego rodzaju szynkowe parzone wychodzą super:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Polecam gorąco ten stek i ziemniaczki i sos również Co prawda zrobienie tego sosu béarnaise uważam dalej za relatywnie trudne, ale warto Do steka, na etapie przed smażeniem można dodać nieco czerwonego wina, jak kto lubi 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Taki sympatyczny weekendzik:-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Kurde nie mogę..... Przy tym wątku powinno być jakieś ostrzeżenie żeby nie wchodzić na głodniaka zaraz ślina zaleje mi tablet... Szacun za wyroby. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Kurde nie mogę..... Przy tym wątku powinno być jakieś ostrzeżenie żeby nie wchodzić na głodniaka zaraz ślina zaleje mi tablet... Szacun za wyroby. Kolejna idzie do gara:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 ja już od dawna nie zaglądam do tego wątku...................................z głodu 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Już za chwilecze już za momencik 😀 ja już od dawna nie zaglądam do tego wątku...................................z głodu Chłopie daleko nie masz u mnie zawsze szklankę chleba dostaniesz 😀Szynki nie oddam 😀ale może ktoś chce pysznej bazy z wędzonki na grochówke 😀 chętnie oddam 😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperNFS Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Ja osobiście uwielbiam wędzić. Jak tylko mam czas i możliwość chętnie wychodzę do wędzarni. Niestety co raz częściej pracuję i mam mniej możliwości. A szkoda, bo pogoda się poprawia. 1 Cytuj Przeszłość buduje nas jako ludzi. Blizny, które pozostawia, kształtują nas, a to, jak sobie radzimy z jej konsekwencjami, rzeźbi naszą duszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Kolacja nie musi być wyszukana żeby być smaczna:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 A czy znajdą się tutaj fani produkcji napojów z %? Tak dokładniej warzy ktoś piwo? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Ciąg dalszy prostego żarcia😀 ulubiona potrawa dziadka i moja😀 brzuszek z cebulą😀 dziadek jadł co dziennie twierdząc że wojna się skończyła to i święta mogą być częściej😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Jak Cię zaraz kopnę w... Wydech 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Jak Cię zaraz kopnę w... Wydech 😜Tak na deserek dla jaquzie:-) Edytowane 22 Lutego 2017 przez wielebny67 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 I resztki 😂 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 a żeby Cię tak niebieski promień z nieba trafił! 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Czy coś z dziczyzna też tworzysz? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Czy coś z dziczyzna też tworzysz? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Ale to u znajomego myśliwego, dzik w całości z pieca opalanego drewnem pychota 😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 To w takim razie pozdro dla Myśliwych od myśliwego Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Dziś trochę kanapkówki i słoikówki:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 A podasz swój przepis na słoikówkę? Ja się przymierzam od dawno, bo to najłatwiejsze, ale jakoś tak nie wychodzi. Słoiki z konserw Lidlowsko-Biedronkowych zbieram, więc już coś jest. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 A podasz swój przepis na słoikówkę? Ja się przymierzam od dawno, bo to najłatwiejsze, ale jakoś tak nie wychodzi. Słoiki z konserw Lidlowsko-Biedronkowych zbieram, więc już coś jest.Problem taki że ja już robię większość na oko i pod mój smak:-) zasada jakiej się trzymam to 18-20 gram peklosoli,3 gramy pieprzu, 4 gramy czosnku na kilogram:-) mięso klasyfikuje 1,2,3 pekluje 24 godziny kostce ok 3×3 1 miele na siatce 13 .2 na siatce 8 .3 na siatce 3 w słoiki i pierwszy dzień godzina gotowania, 2 dzień 30 min gotowania, 3 dzień 15 min gotowania. Jak robisz małą ilość co zjesz w miesiąc wystarczy 1-1,5 godziny gotowania tym razem eksperymentalne dałem 2 gramy/ kilogram majeranku 😀masz pytania pisz na priv pomogę w miarę wiedzy i możliwości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) No to jeszcze mnie sie udalo w tym roku popelnic male co nieco Oczywiscie idiotkamera nie odda ani koloru ani smaku ani zapachu o soczystosci nawet nie wspomne Edytowane 13 Marca 2017 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 No to jeszcze mnie sie udalo w tym roku popelnic male co nieco Oczywiscie idiotkamera nie odda ani koloru ani smaku ani zapachu o soczystosci nawet nie wspomne Kuźwa chce!A ja dziś stroganoff z cąbru jelenia:-) kuźwa poezja smaku 😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi