Szkoła Motocyklowa Turbo Posted October 14, 2016 Report Share Posted October 14, 2016 Witam serdecznie Umieszczajcie wszystkie swoje zdjęcia ,filmy z 2016r z waszych treningów na torze i będziemy mile w zimowe wieczory sobie wspominać i wymieniać doświadczenia PozdrawiamRobert Zdjęcia ze szkolenia w Łodzi na torze dnia 17 września 2016 r.Można sobie ściągać :część 1http://turbo.auto.pl/2016/9/turbo.html część 2http://turbo.auto.pl/2016/10/turbo.html część 3http://turbo.auto.pl/2016/11/turbo.html Pozdrawiam Robert 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szkoła Motocyklowa Turbo Posted October 14, 2016 Author Report Share Posted October 14, 2016 Wszyscy 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted October 14, 2016 Report Share Posted October 14, 2016 Fajne foty. Zarzucę sobie te na, których jestem do tematu o mojej CBR zaznaczając, że są wasze oczywiście. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marttino Posted October 14, 2016 Report Share Posted October 14, 2016 super 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIT Posted October 15, 2016 Report Share Posted October 15, 2016 Dobrze, że założyłeś temat na pewno dodam swoje materiały, a tymczasem przy tej okazji serdecznie dziękuje za zdjęcia, nie tylko z tego ale także z wielu wcześniejszych szkoleń. Dzięki Wam mam super foty na moto. DZIĘKUJE 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szkoła Motocyklowa Turbo Posted October 15, 2016 Author Report Share Posted October 15, 2016 Stopniowo ja też będę wrzucał materiał z tego sezonu 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marttino Posted October 15, 2016 Report Share Posted October 15, 2016 super!! aż chce się już jechać super!! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIT Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 Też się załapałem na końcu stawki , nie łatwo było Cię gonić, ale świetnie się bawiłem. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIT Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 Nie kasowałem to pewnie mam. Poszukam i dam znać. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szkoła Motocyklowa Turbo Posted October 23, 2016 Author Report Share Posted October 23, 2016 Zapraszam do lektury Robert http://www.motocykl-online.pl/testy/Powernakedy-2015-Aprilia-Tuono-V4-1100-RR-BMW-S-1000-R-Ducati-Monster-1200-Honda-CB-1000-R-Kawasaki-Z-1000-KTM-1290-Super-Duke-R-MV-Agusta-Brutale-1090-RR-Suzuki-GSX-S-1000-Triumph-Speed-94,9887,1 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szkoła Motocyklowa Turbo Posted October 23, 2016 Author Report Share Posted October 23, 2016 Test jak zwykle jest niekompletny, brakuje tu jednego motocykla, ktory odstaje od rywali. Ducati Monster 1200 R z jeszcze lepszymi hamulcami, mocniejszym silnikiem, mniejsza waga, innymi oponami, wyzej umieszczonymi podnozkami itp. Staram sie byc obiektywny mimo tego ze jestem fanem tej marki:) Jesli ktos chce poczytac o moich wrazeniach po testowej jezdzie tym motocyklem to zapraszam do postu pt Ducatisci. Ale rozumiesz mnie cieszy mi się gęba jak to czytam że moja S-ka jest najlepsza przynajmniej w gazecie he,he 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted October 23, 2016 Report Share Posted October 23, 2016 Generalnie jak czytam różne testy i porównania czy nakedów czy sportów to nigdzie nie ma w tescie Ducati.. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted October 24, 2016 Report Share Posted October 24, 2016 (edited) Ta Korsyka mnie strasznie jara. Fajny materiał Edit:Robiliście jakieś zapoznanie z trasą w Korsyce czy było na żywca jechane? Edited October 24, 2016 by Piuriel (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted October 24, 2016 Report Share Posted October 24, 2016 Hahahaha Idealnie, jak dziki w błoto. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 Jaka refleksja po 5 miesiącach taaa i te kilkusetmetrowe slepe winkle gdzie teoria dodawania plynnie gazu przez caly zakret troche upada bo na koniec mozna sie przeliczyc W ślepych zakrętach ciężko mieć wszystko zaplanowane. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szkoła Motocyklowa Turbo Posted March 9, 2017 Author Report Share Posted March 9, 2017 ZABIERZEMY CIĘ NA TOR zobacz film 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 No mega. Załapałem się nawet momentami Widzimy się 25 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabzior Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 ZABIERZEMY CIĘ NA TOR zobacz film Niektóre ujęcia bardzo fajne, widać że ktoś miał pomysł na kadry i ogarniał montaż, gratki Szkoda tylko że promo z toru Łódź na który nas z nie swojej winy nie zabierzecie raczej 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szkoła Motocyklowa Turbo Posted March 14, 2017 Author Report Share Posted March 14, 2017 Kilka rad dla doświadczonych kierowców przed egzaminem na motocykl Zwróćmy uwagę na błędy które powodują przerwanie egzaminu i skutkują wynikiem negatywnym.Szczególnie doświadczeni kierowcy którzy nabyli złe nawyki je popełniają. Zapraszam do analizy błędów zaprezentowanych w filmie. Nie wolno ich popełniać żeby egzamin zdać z wynikiem pozytywnym. Myślę że się to przyda przed egzaminem państwowym. Pozdrawiam Robert 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts