Buziak Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 Uwaga czy ktoś zna osobę co lata laweta po Niemczech?? Potrzeba zwieść auto z DE-74252 do Polski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szerszung Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 Patrzyłeś rozwiązanie wypożyczenia auto lawety? 250 za dobę. Nie wiem jak jest teraz, ale kiedyś chciałem coś ściągnąć to sporo krzyczeli ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bocianlask Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 Chyba najtaniej wyjdzie wynajęcie samemu lawetki tak jak pisze kolega.Załapać się na pusty powrót u kogoś może być ciężko... a stawki z km zaczynają się od 1,5zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
X76 Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 Z Ozorkowa znam człowieka,który czasami jeździł do niemcowni. Ale trzeba z nim pogadać może pomoże. Numer mogę podać jak jesteś zainteresowany. A co do lawety,to wypożyczenie kosztuje 250 za dobę, plus kaucja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buziak Posted October 4, 2016 Author Report Share Posted October 4, 2016 (edited) Znam stawki laweciarzy. I znam stawki wynajmu. Ale ja fizycznie nie ogarnę trasy 900 w jedna w tygodniu bo wolnego nie mam jak wziąć. A u Niemca weekend to weekend i nie wyjdzie z domy do pracy. Mam skąd wziąć lawete. Ale czasu brak Edited October 4, 2016 by Buziak (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buziak Posted October 17, 2016 Author Report Share Posted October 17, 2016 Nie aktualne juz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts