Buziak Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Uwaga czy ktoś zna osobę co lata laweta po Niemczech?? Potrzeba zwieść auto z DE-74252 do Polski.
szerszung Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Patrzyłeś rozwiązanie wypożyczenia auto lawety? 250 za dobę. Nie wiem jak jest teraz, ale kiedyś chciałem coś ściągnąć to sporo krzyczeli ...
bocianlask Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Chyba najtaniej wyjdzie wynajęcie samemu lawetki tak jak pisze kolega.Załapać się na pusty powrót u kogoś może być ciężko... a stawki z km zaczynają się od 1,5zł
X76 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Z Ozorkowa znam człowieka,który czasami jeździł do niemcowni. Ale trzeba z nim pogadać może pomoże. Numer mogę podać jak jesteś zainteresowany. A co do lawety,to wypożyczenie kosztuje 250 za dobę, plus kaucja.
Buziak Opublikowano 4 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Znam stawki laweciarzy. I znam stawki wynajmu. Ale ja fizycznie nie ogarnę trasy 900 w jedna w tygodniu bo wolnego nie mam jak wziąć. A u Niemca weekend to weekend i nie wyjdzie z domy do pracy. Mam skąd wziąć lawete. Ale czasu brak Edytowane 4 Października 2016 przez Buziak (wyświetl historię edycji)
Buziak Opublikowano 17 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2016 Nie aktualne juz.
Rekomendowane odpowiedzi