Artur Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Plan imprezy:11:00 - zbiórka przy garażu nr 16 - os. Dąbrowskiego w Łowiczu12:30 - przejazd na Mszę Świętą do Kościoła na Korabce ulicami: Ułańska, Bonifraterska, Podrzeczna, św. Floriana, Starorzecze, Mostowa, Blich, Seminaryjna, Strzelecka13:00 - Msza Święta i poświęcenie motocykli14:00 - przejazd na Nowy Rynek ulicami: Strzelecka, Seminaryjna, Blich, Mostowa, Stary Rynek, 11 listopada, Aleje Sienkiewicza, Kurkowa, Stanisławskiego, Nowy Rynek14:30 - prezentacja motocykli i pokaz stuntu na Nowym Rynku wystąpi AC ŚLEDŹ15:30 - uroczysta parada ulicami Stanisławskiego, Powstańców 1863 r., Kaliska, Starzyńskiego, Aleje Sienkiewicza, Klickiego, Zielkowice, Placencja, Parma, Bobrowniki, Arkadia, Nieborów16:30 - dojazd do Campingu w Nieborowie, Powitanie Gości i oficjalnie rozpoczęcie imprezyWjazd 50 zł (w tym koszulka, znaczek i pole namiotowe)Zapewniamy ciepłe posiłki i zimne piwo, konkursy z nagrodami !!!Muzykę na żywo zagra:-> Jacek i Placek,-> Dzień Zapłaty-> oraz The Thrill.Kontakt z organizatorami:Robert - 501 - 133 - 222Karolina - 606 - 484 - 282Na terenie zlotu można wynająć domki. Rezerwacje pod nr tel. 608 - 595 - 995 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 50 zeta za wjazd to sporo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario83 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Standard ostatnimi czasy były też takie ceny a szału nie było http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif chyba ktoś chce zrobić biznes a nie fajne spotkanie motocyklowe! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 nie ma co jechać do Nieborów, ale na samą majówkę do miasta można się przejechać... (parada, pokazy na runku itd) 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 w Nieborowie nie ma nic ciekawego a do Łowicza można się wybrać na Dni Łowicza są dość ciekawe i darmowy wjazd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ja tam się wybieram, zresztą chodzą słuchy, że mam tam szaleć z aerografią i tatuażem... Przynajmniej w tym celu organizatorzy mnie zapraszali, więc zapewne się spotkamy na Majówce... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom133 Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 http://www.fotosik.pl/u/venom133/album/1198197 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 cały dzień na grillu, aż mnie szlag trafiał jak dochodziły mnie odgłosy przejeżdżających motongów... 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 majówka całkiem udana... gdyby nie małe problemy z motocyklami byłoby jeszcze lepiej :PMi padł prawdopodobnie regulator napięcia i nie było czym odpalić po przejezdzie na plac główny, a kumplowi w czasie przejazdu Cebra się zagotowała i płyn wywaliło.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzu Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 No gdyby nie te dwa nie zapowiedziane przypadki (z motórami) było by spoko ale nie było by ta ciekawie jak było, ogólnie wypad zaliczony pozytywnie... śledziu" się "postarał he i turki z kebabem też, ogólnie było oka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi