salat Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 Szanowni forumowicze, czy jest wśród nas ktoś kto zna się na piecach 2 funkcyjnych Junkersa? Mam takiego gada w domu, jest to dość stary model bo Eurostar ZWE 24-3mfk. Problem z nim polega na tym że przestał drań współpracować z regulatorem temperatury, oczywiście regulator nie jest orginalnym Ju ale do niedawna działał. Teraz piec działa tak jakby nie było podłączonego regulatora, a regulator zdaje się działąć znaczy słychać że usiłuje załączyć piec. Jeśli ktoś umiałby pomóc to będę wdzięczy nie tylko wirtualnie 0 Cytuj
KLOSZ Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 Podpytaj kolegę Raq. On zdaje się ma coś wspólnego z ogrzewaniem http://motocykle-lodz.pl/user/2728-raq/ 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘
szejk Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 Zadzwoń +48 510 022 921 Karol Biernat. Powiedz że od Tomka starosty Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
salat Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 Dzięki już pogadałem, dostałem pracę domową i zobaczymy 0 Cytuj
szerszung Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2017 I jak Pan Karol się zna? Teraz mój Junkers odmówił posłuszeństwa i wyrzuca błąd E9 więc potrzebuję jakiegoś speca(sprawdzonego) plus przegląd/czyszczenie. 0 Cytuj
salat Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2017 U mnie e9 oznacza przegrzanie pieca czyli pewno czyszczenie nie gruntowne jest potrzebne . Reszta na PW 1 Cytuj
szerszung Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2017 Piec wyczyszczony i ogarnięty. Jeszcze raz dziękuję Salat. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi