salat Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Szanowni forumowicze, czy jest wśród nas ktoś kto zna się na piecach 2 funkcyjnych Junkersa? Mam takiego gada w domu, jest to dość stary model bo Eurostar ZWE 24-3mfk. Problem z nim polega na tym że przestał drań współpracować z regulatorem temperatury, oczywiście regulator nie jest orginalnym Ju ale do niedawna działał. Teraz piec działa tak jakby nie było podłączonego regulatora, a regulator zdaje się działąć znaczy słychać że usiłuje załączyć piec. Jeśli ktoś umiałby pomóc to będę wdzięczy nie tylko wirtualnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Podpytaj kolegę Raq. On zdaje się ma coś wspólnego z ogrzewaniem http://motocykle-lodz.pl/user/2728-raq/ 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejk Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Zadzwoń +48 510 022 921 Karol Biernat. Powiedz że od Tomka starosty Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Dzięki już pogadałem, dostałem pracę domową i zobaczymy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 I jak Pan Karol się zna? Teraz mój Junkers odmówił posłuszeństwa i wyrzuca błąd E9 więc potrzebuję jakiegoś speca(sprawdzonego) plus przegląd/czyszczenie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 U mnie e9 oznacza przegrzanie pieca czyli pewno czyszczenie nie gruntowne jest potrzebne . Reszta na PW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Piec wyczyszczony i ogarnięty. Jeszcze raz dziękuję Salat. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi