Marttino Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Karpiu i już cię lubię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 takich warunkach może komukolwiek dostarczyć przyjemności z jazdy a to Cię zaskoczę. może sprawiać przyjemność wystarczy się dobrze ubrać i nastawić na jazdę "turystyczną" i niezbyt ostrą.. krążownik szos, król, jak kto woli jeździłem przy takich temp nawet na wycieczki (ok 200-300km) i było fajnie, można czerpać z tego frajdę. za to w lato jeździ się na "winklowanie", bo wtedy można, i też jest fun 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) nie zawsze chodzi o jazdę z naszego punktu widzenia, mi się trochę odechciało jak jakiś kretyn jak gdyby nigdy nic zajechał mi drogę wjeżdżając na mój pas .... dla niego to tylko zmiana pasa, a dla mnie walka o przetrwanie Fakt, było koło 19 i ciągle padało (wt lub śr), ale kierowcy puszek już powoli zapominają o moto Edytowane 7 Października 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Walimy wódę? Ja to jestem jak Dżin - otworzysz flaszkę i się pojawię Ja juz nie walę wódy. Źle się po niej czuje. Np. teraz 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 ja nie lubię bimbrów, samo zło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Bourbon Jim na lodzie był Bimber od wujka z Koluszek też mi nie wchodzi..Rety widać, że końcówka sezonu, bo gadamy już o pierdołach w sobotę rano zaleczając kaca zamiast ustawiać się na spontany Edytowane 8 Października 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gompka Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Nowy sezon się zaczyna, więc temat wraca. To ja tak skromnie, od siebie dołożę dwa słowa. Jeżdżę na dwóch kółkach w różnej postaci - na moto po asfalcie i w offie, a na rowerze po asfalcie - szosówką tłukę kilometry. Ktoś wspomniał, ze obok jest ścieżka rowerowa wzdłuż Al. Ofiar Terroryzmu. Tak, jednak nie wiem, czy ktoś z was próbował na szytkach gonić po kostce... To jest główny powód, dlaczego ganiam wokół Della. Jest porządny asfalt i parę kółek daje sporo endorfin. Trudno jest w Łodzi, zwłaszcza po zinie, znaleźć przyzwoite, płaskie asfalty, bez dziur i dużego natężenia ruchu. Motkiem akurat nie latam na Della, bo to nie mój klimat, ale szanuję wszystkich innych na drodze. I tego życzę Wam na nowy sezon! Wszyscy się pomieścimy ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi