krzychoslav Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Nie do konca. Tabliczki strefa ruchu przed rondami sa od paru miesiecy, Kosmaty ma racje. Wiec od kilku miesiecy moga tam lapac za predkosc, zle parkowanie, nieprawidlowa jade w grupie rowerow itp itd. Innymi slowy od paru miesiecy obowiazuja tam przepisy jak na drodze publicznej. Kwestia z policjantami ktorzy nie mieli racji jest troche inna - byli to delikwenci nie znajacy przepisow (oznakowania?). Dla nich "strefa ruchu" byla tym samym co "strefa zamieszkania" i uparcie twierdzili ze obowiazuje 20 km/h. Popis nieznajomosci przepisow u samych "strozow prawa", niestety Wysłane przez gołębia pocztowego 2 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Rozwalaja mnie teksty "wyscigi na dellu" moze za zadko jestem ale nigdy nie widzialem tam zadnych wyscigow. Dwa: autor wspomnial by przeniesc sie na autostrade..hmm..jak on to widzi???? Trzy: tam juz od dawna nie ma palowania bo zaraz wizytacja z psiarni bo dzonia z oddalonych osiedli ze halas. Sam tez procz moto jezdze rowerem takze..ale ja wyznaje zasade na rowerze ze w przypadku jakiejkowliek kolizja to ja wyjde na tym najgorzej wiec zwalniam rowerem na kazdym skrzyzowaniu gdzie mam pierwszenstwo..tak na wszelki wypadek. A co do sciezek rowerowych..jest ich na tyle duzo ze ja nigdy nie pcham sie na ulice..mieszkalem na widzewie i jezdzilem rowerem w okolicach dela i uwazam ze tamtejsze sciezki sa super . Ps. Dajcie zyc motocyklistom!!! My musimy czasem w miare bezpiecznym miejscu odmulic nasze maszyny !! Scigacz wymaga duzych obrotow ! Wysłane z mojego GT-P5200 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Wicher, shamujcie swojego mentora z fundacji fenomen - baranskiego. on zalazł za skóre wszystkim w tym miescie i to przez niego jak sie gada z rowerzystami to cisnienie rosnie. 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 na samo to nazwisko ciśnienie skacze. wszechwiedzący najmądrzejszy król pedalotów (bez obrazów dla ROWERZYSTÓW - Wicher z Twoich postów, zakładając że opisujesz faktyczne swoje zachowania, wynika że jesteś z tych na R a nie na P ). czasem widzę na fb jak coś komentuje, takie bzdury.. eh polecam jeszcze strażnika rowerowego z Łodzi : https://www.youtube.com/watch?v=eebnzCelduQ w niektórych sytuacjach może i ma rację, ale na przykład - jakim trzeba być k**wa skończonym debilem zeby rowerem wjeżdżać do tunelu... nóż w kieszeni się otwiera. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 No i co on pokazał np. w tym tunelu? Że to niby te auta źle jadą?! Mają się za nim wlec 20km/h? Albo wyprzedzać tak jakby zajmował cały pas? Nie kumam o co chodzi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 No i co on pokazał np. w tym tunelu? że jest kretynem, bo do niego wjechał a takto nie wiem 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Myślę,że wizyta u dentysty w jego przypadku to tylko kwestia czasu. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Czy to już naprawdę koniec sezonu??? Byłem w niedziele na Dellu i nie spotkałem nikogo. Dzisiaj przylecieliśmy ze Stefanem zakończyć latanie wokół komina na Dellu i znowu nikogo. Ja się jeszcze nie poddaję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 No właśnie widziałem Was, jak śmigaliście po 19 rokicińską w stronę miasta. Aż mnie dreszcz przeszedł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Czy to już naprawdę koniec sezonu??? Byłem w niedziele na Dellu i nie spotkałem nikogo. Dzisiaj przylecieliśmy ze Stefanem zakończyć latanie wokół komina na Dellu i znowu nikogo. Ja się jeszcze nie poddaję Wybacz ale jadąc 50 czy 80 km/h a 150 czy 180 km/h to jest dużo różnica. Ja już się najezdziilem a takie dni, ciesz się że dzisiejszy wiatr nie zepchnal ciebie z drogi. Nie ma co na siłę w takie dni jeździć szkoda zdrowia i maszyny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Mnie też się zwyczajnie nie chciało w taki wiatr latać. Asfalt zimny i ne lepi guma. No fun :/ 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Qrka Buziak, wybacz nie znam się aż tak bardzo i nie wiedziałem, że Honda CBR XX 1100 nie daje rady jeździć 50 czy 80 km/h i może tylko w przedziale 150-180 km/h A z wiatrem nie było tak źle. Stefan również nie narzekał a maszyny udało się przewietrzyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Qrka Buziak, wybacz nie znam się aż tak bardzo i nie wiedziałem, że Honda CBR XX 1100 nie daje rady jeździć 50 czy 80 km/h i może tylko w przedziale 150-180 km/h A z wiatrem nie było tak źle. Stefan również nie narzekał a maszyny udało się przewietrzyć Wytłumaczylem Ci czemu ludzie nie jeżdżą. Nie rozumiem po cholera się spinasz. Kup sporta i pojeździj 50 km/h zobaczysz o co chodzi. Pierdzipedami to nawet w zimę jeżdżą co jest dla mnie totalna głupota. Ale to moje zdanie. A druga sprawa ten temat dotyczy innej rozmowy. Także proszę odpowiednio korzystać z forum. Pozdrawiam Edytowane 4 Października 2016 przez Buziak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Ależ Buziak, to nie ja się napinam. Uśmiechnij się, ja nie każe Ci ani jeździć ze mną, ani kupować to czy tamto i jeździć tak jak mi pasuje Nie kategoryzował bym też niczyjej jazdy jako głupotę, bo ja jeżdżę tak jak mi to pasuje i nie mam nic przeciwko temu, żeby inni robili tak samo (dopóki to nie szkodzi innym) Tak więc Buziak: Pax, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Ależ Buziak, to nie ja się napinam. Uśmiechnij się, ja nie każe Ci ani jeździć ze mną, ani kupować to czy tamto i jeździć tak jak mi pasuje Nie kategoryzował bym też niczyjej jazdy jako głupotę, bo ja jeżdżę tak jak mi to pasuje i nie mam nic przeciwko temu, żeby inni robili tak samo (dopóki to nie szkodzi innym) Tak więc Buziak: Pax, Patrząc na twój post i odpowiedź chyba sam nie Wiemsz co piszesz. Zadales pytanie czy to koniec sezonu bo nikogo nie widać. Ja na Dellu bywam co dzień i jakoś ciebie też tam nie widziałem. Teraz nie jest potra by jedzic i to nie jedna osoba ci powie. Nie myśl sobie ze ja od razu zaczynałem od sporta. Taka jest prawda żeby czerpać pełna frajdę z jazdy muszą być do tego warunki. Silny wiatr zimny asfalt nie sprzyja komfortowej jeździe. Nie myl jazdy z przemieszczaniem się. Nie skreślam posiadaczy motocykli małych i małej pojemności ale doświadczenie pozwala mi stwierdzić że to jest zupełnie inna jazda. Dla mnie jak i wielu innych motocyklistów jazda 50 km/h motocyklem to jest męczarnia. Gdy widzę co się dzieje za oknem wybieram jazdę autem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 @Buziak @Magellan już, spokojnie jeden woli odstawić maszynę, drugi woli latać. jednemu przeszkadza wiatr drugiemu nie. jeden się męczy przy 50km/h (ja się do tych zaliczam), innych nie sam bym dzisiaj chętnie polatał ale praca mnie wykluczyła z tego więc się nie udało a wiatr, czy temperatura.. podobno nie ma złej pogody, tylko źle ubrany motocyklista tak czy inaczej każdemu nie dogodzisz. Ty odpuścisz, 100 innych odpuści, a Sławek będzie jeździł i będzie mu to sprawiało radość 3 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Buziak ma akurat sporo racji. Jeździć a "jeździć" to różnica. Nie che mi się jakoś wierzyć że jazda w takich warunkach może komukolwiek dostarczyć przyjemności z jazdy. To bardziej takie udowodnienie że mogę. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Dziś rano w aucie mi pokazywalo 0,5*CKoleszka leciał na nakedzie w jeansach i jakimś tekstylu. Szacun 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ja wczoraj wchodząc do Sportery mijałem się z kolesiem który wychodził z siłki ubrany na moto nie wiem czy to któryś z nas ale padało i było z 5stopni. Dodam że musiał świadomie wyjechać z domu na moto bo padało o 3 dni hahahahah 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ehh, założyć dobre gumy, dobre ciuchy i jeździć a nie się dziwić że inni jeżdżą Dla zmarzluchów polecam: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Co do wizyt na Dellu informuje kolegów i koleżanki że dziś od godzinie 19 do 22 będzie tam organizowany nocny wyścig kolarski. Z tego co wiem wszelkie pozwolenia mają i ma być też obstawa policji. Więc dojazd będzie utrudniony. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 19 do 22 W piątki w tych godzinach z reguły spożywam elagancki trunek z lodem Nie będę im przeszkadzał 4 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ja raczej też..... ale tym razem będę tam jedynym motocyklistą... jeżdżący na motorze jako pilot porządkowy na wyscigu. Ale zmarznę... wypij za moje zdrowię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 wypij za moje zdrowię Dziś będzie też szwagier wiec ZUS Cię znienawidzi wypłacajac emeryturę przez setki lat 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Walimy wódę? Ja to jestem jak Dżin - otworzysz flaszkę i się pojawię Edytowane 7 Października 2016 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi